0

Kinderuitvaarten

Wat is er allemaal mogelijk bij een uitvaart voor kinderen? En hoe creëer je een mooie en persoonlijke sfeer op een kinderuitvaart, die aansluit bij het kind? We geven je de mooiste en liefste ideeën en schrijven wat er zoal mogelijk is wat betreft kinderuitvaarten.

Lees hieronder alle artikelen over kinderuitvaarten

muziek voor de uitvaart van een baby

Welke muziek laat je horen tijdens de uitvaart van je baby?

Het uitkiezen van geschikte muziek voor de uitvaart van een baby is een lastige taak. Hopelijk kunnen deze tips helpen om een goede keuze te maken.

verlies van je kleinkind

Het leven na het verlies van je kleinkind...

Het verlies van je kleinkind is voor opa's en oma's iets verschrikkelijks. Uitvaartondernemer Tina van Rumt beschrijft hoe hier mee om te gaan.

de dood moest je ver weg houden

De dood moest je ver weg houden...

Vroeger mocht je niet echt afscheid nemen van een overleden baby. De dood moest je ver weg houden vertelt Tina van Rumt, begeleider van babyuitvaarten.

kinderuitvaart

Wat geef je mee op een kinderuitvaart?

Het meegeven van voorwerpen in de kist is een veelvoorkomend ritueel, ook op een kinderuitvaart. Maar wat geef je mee en wat niet? Wij geven tips.

kinderen betrekken bij een uitvaart

Kinderen betrekken bij een uitvaart

Hoe kun je kinderen betrekken bij een uitvaart, zodat zij zich meer op hun gemak voelen en op een mooie manier geconfronteerd worden met een overlijden?

Speelgoed op een uitvaart

Speelgoed op een uitvaart: mooie ideeën

Speelgoed speelt een grote rol in het leven van een kind. Het kan een mooi idee zijn om speelgoed op een uitvaart voor een kind te verwerken.

Gedenkstenen voor kinderen

Bijzondere gedenkstenen voor kinderen

Bij deze een aantal bijzondere voorbeelden wat betreft gedenkstenen voor kinderen. Omdat ook de kleintjes onder ons een mooi & uniek eerbetoon verdienen.

liefde maakt kwetsbaar

Liefde maakt kwetsbaar

Liefde maakt kwetsbaar. Marielle van Heteren, Medewerker postmortale zorg, weet hier alles van en vertelt over haar werk.

superheldenuitvaart

Superheldenuitvaart voor zesjarige jongen

Dat het afscheid verdrietig én een feestje mag zijn, bewees de superheldenuitvaart van de Jaco Hall. Het werd een ode aan de zesjarige jongen.

leuke dingen om te doen met een kind

Na een verlies: leuke dingen om te doen met een kind

Wij presenteren: leuke dingen om te doen met een kind na een verlies. Want je kind kan dan best wat leuke afleiding gebruiken.

Verdriet mag er zijn...

Verdriet mag er zijn...

Terwijl we over de begraafplaats liepen, vertel ik hen over mijn zoontje Stan. Mijn zoontje dat 16 jaar geleden in mijn buik groeide, maar overleden is.

Voogdij over kind na overijden

Voogdij over kind na overlijden ouder(s): hoe zit dat?

Stel: je overlijdt als ouder(s). Wat gebeurt er dan met je kind(eren)? Wij vertellen je hoe het zit met 'voogdij over kind na overlijden'.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje