Modern

Voor de mensen die van modern houden zijn er diverse mogelijkheden om een moderne uitvaart te organiseren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een moderne uitvaartlocatie, een strak vormgegeven kist en een sportieve auto als rouwvervoer.

Wil je dat RememberMe voor jou een moderne uitvaart regelt? Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees hieronder alle artikelen over de moderne uitvaart

Ben je op zoek naar een mooie maar vooral inspirerende rouwreis, waarbij je door middel van professionele coaching verder in je rouwproces komt. Meld je dan snel aan!

Meer informatie
passende uitvaartmuziek

Hoe zorg je voor passende uitvaartmuziek?

Muziek brengt de juiste sfeer aan tijdens het afscheid. Hoe kies je voor passende uitvaartmuziek? Ga je voor een DJ, een liveband of treed je zelf op?

Alternatieven voor een uitvaartcentrum

Alternatieven voor een uitvaartcentrum

Wij geven je een aantal alternatieven voor een uitvaartcentrum. Wist je bijvoorbeeld dat je een afscheid ook kunt organiseren in een kasteel of thuis?

Originele uitvaartcatering

Originele uitvaartcatering

Omdat er veel meer mogelijk is dan dat ene plakje cake: bij deze een goede dosis originele uitvaartcatering ideetjes. Van een barbecue tot een sweet table.

Creatieve rouwkaarten

Creatieve rouwkaarten: originele ideeën

Wij geven je een aantal leuke ideeën voor creatieve rouwkaarten. Omdat het anno 2016 echt wel een stukje creatiever kan en mag.

Originele uitvaartbedankjes

Originele uitvaartbedankjes

Geef de gasten een aandenken mee na de uitvaartplechtigheid. Bekijk hier voorbeelden van originele uitvaartbedankjes ter inspiratie.

moderne uitvaartmuziek

Moderne uitvaartmuziek: tien liedjes ter inspiratie

Muziek is een belangrijk onderdeel van bijna iedere uitvaart. Maar welke nummers kies je? Wij geven 10 voorbeelden van moderne uitvaartmuziek.

Dansen op een uitvaart

Dansen op een uitvaart: de mogelijkheden

Het klinkt vreemd: dansen wanneer er iemand overleden is. Toch kan dans troostend werken en emoties een plek geven. Kies jij voor dansen op een uitvaart?

Stijlvol afscheid

“Een goed eerbetoon is van onschatbare waarde”

Een stijlvol afscheid voor een dierbare, helpt nabestaanden hun leven weer op te pakken. Uitvaartverzorger Bram van der Zijden doet daar alles voor.

tatoeage laten bewaren na je dood

Bijzonder: een tatoeage laten bewaren na je dood

Een tatoeage laten bewaren na je dood...Is dat echt mogelijk? Ja, wij vertellen je meer over deze bijzondere mogelijkheid.

dieren op je uitvaart

Dieren op je uitvaart: vier mogelijkheden

Als dierenvriend kan het fijn zijn om met dieren je afscheid vorm te geven. Wij geven je vijf mogelijkheden om dieren op je uitvaart te betrekken.

Krijtborden op je uitvaart

Krijtborden op je uitvaart: ideeën en inspiratie

Je kunt je uitvaart zo persoonlijk en eigen maken als jij dat zelf wilt. Een creatief en mooi idee is krijtborden op je uitvaart inzetten. Lees hier hoe.

Plekken uit tv-series voor de bucket list

Plekken uit tv-series voor op de bucket list

Deze beroemde plekken uit tv-series voor de bucket list moet je bezoeken. Bekijk hier onze tips die zorgen voor een mooie reis naar bekende locaties.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje