Modern

Voor de mensen die van modern houden zijn er diverse mogelijkheden om een moderne uitvaart te organiseren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een moderne uitvaartlocatie, een strak vormgegeven kist en een sportieve auto als rouwvervoer.

Wil je dat RememberMe voor jou een moderne uitvaart regelt? Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees hieronder alle artikelen over de moderne uitvaart

Candle Portrait

Een bijna magische manier van herdenken

Met Candle Portrait creëert Nanette Smeets een bijna magische manier van herdenken. Zij vertelt ons hoe waardevol een Candle Portrait kan zijn voor nabestaanden.

mindlockers

Verras je nabestaanden op een bijzonder moment in de toekomst

Verras je nabestaanden op een bijzonder moment in de toekomst met Mindlockers. Een digitale kluis waarin je al jouw dierbare herinneringen in de vorm van foto’s, video's, brieven, tekeningen en geluidsfragmenten kunt bewaren voor een speciaal persoon.

minirouwauto

Bijzondere mogelijkheden voor het rouwvervoer

Op het gebied van rouwvervoer is tegenwoordig erg veel mogelijk. Ter inspiratie lichten wij 8 bijzondere mogelijkheden voor het rouwvervoer uit.

Alternatieven voor een fotopresentatie tijdens de uitvaart

Alternatieven voor een fotopresentatie tijdens de uitvaart

Ter inspiratie delen wij 7 creatieve alternatieven voor een fotopresentatie tijdens de uitvaart. Van een fotomuur, tot polaroids en een fotoboom.

rouwit

Een uitvaart in de 'kleur' die bij jou past

Dees Priem van RouWit Uitvaarten begeleidt nabestaanden met veel liefde en persoonlijke aandacht bij het vormgeven van een afscheid dat het leven van hun dierbare weerspiegelt.

Try before you die: uitvaartkisten uitproberen in Japan

Try before you die: uitvaartkisten uitproberen in Japan

In Japan is het heel normaal om op uitvaartbeurzen- en seminars uitvaartkisten uit te proberen. Lees hier meer over de zogenoemde Japan coffin experience.

bijzondere urnen

7 x Bijzondere urnen uitgelicht

Er zijn veel mogelijkheden voor mooie en unieke urnen om de as van je overleden dierbare in te bewaren. Ter inspiratie lichten wij 7 bijzondere urnen uit.

bedrijvengids rememberme

Je bedrijfsprofiel op RememberMe.nl optimaliseren: 4 tips

Wij delen 4 tips om je bedrijfsprofiel op RememberMe.nl te optimaliseren: van duidelijke foto's en een treffende tekst tot het belang van social media en recensies.

Kiezen voor een uitvaartfotograaf

9 redenen om te kiezen voor een uitvaartfotograaf

Nabestaanden kiezen er steeds vaker voor: een uitvaartfotograaf inhuren. Waarom kies je hiervoor? Wij geven je redenen om het wel te doen.

Duurzame uitvaart

Een duurzame uitvaart: handige tips

Met een duurzame uitvaart maak je niet alleen jezelf blij, maar ook de natuur. Wij geven je tips om dit type uitvaart te realiseren.

Alles over thanatopraxie

Alles over thanatopraxie

Een bijzondere methode om een lichaam voor een korte tijd te conserveren is thanatopraxie. Wij vertellen je hier graag wat meer over.

Creatieve rouwkaarten

Creatieve rouwkaarten: originele ideeën

Wij geven je een aantal leuke ideeën voor creatieve rouwkaarten. Omdat het anno 2021 echt wel een stukje creatiever kan en mag.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje