Modern

Voor de mensen die van modern houden zijn er diverse mogelijkheden om een moderne uitvaart te organiseren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een moderne uitvaartlocatie, een strak vormgegeven kist en een sportieve auto als rouwvervoer.

Wil je dat RememberMe voor jou een moderne uitvaart regelt? Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees hieronder alle artikelen over de moderne uitvaart

Ben je op zoek naar een mooie maar vooral inspirerende rouwreis, waarbij je door middel van professionele coaching verder in je rouwproces komt. Meld je dan snel aan!

Meer informatie
afscheid in de lucht

Afscheid in de lucht: de verschillende opties

Wist je dat je de manier van uitstrooien kan laten afstemmen op de wens van de overledene? Neem afscheid in de lucht per vliegtuig, luchtballon of vuurpijl.

uitvaartmuziek 2017

Moderne uitvaartmuziek 2017: vijf liedjes ter inspiratie

Met behulp van muziek worden herinneringen gemaakt en roep je ook herinneringen op. Daarom kan muziek zo mooi worden gebruikt op de uitvaart. Wij geven je een lijst met uitvaartmuziek 2017. De vijf beste nummers leggen wij aan je voor.

uitvaartregels die je mag breken

Uitvaartregels die je mag breken

Want waarom kiezen voor koffie met een plakje cake als je kunt gaan voor een intieme high tea? Lees hier meer uitvaartregels die je mag breken.

passende uitvaartmuziek

Hoe zorg je voor passende uitvaartmuziek?

Muziek brengt de juiste sfeer aan tijdens het afscheid. Hoe kies je voor passende uitvaartmuziek? Ga je voor een DJ, een liveband of treed je zelf op?

Alternatieven voor een uitvaartcentrum

Alternatieven voor een uitvaartcentrum

Wij geven je een aantal alternatieven voor een uitvaartcentrum. Wist je bijvoorbeeld dat je een afscheid ook kunt organiseren in een kasteel of thuis?

Originele uitvaartcatering

Originele uitvaartcatering

Omdat er veel meer mogelijk is dan dat ene plakje cake: bij deze een goede dosis originele uitvaartcatering ideetjes. Van een barbecue tot een sweet table.

Creatieve rouwkaarten

Creatieve rouwkaarten: originele ideeën

Wij geven je een aantal leuke ideeën voor creatieve rouwkaarten. Omdat het anno 2016 echt wel een stukje creatiever kan en mag.

Originele uitvaartbedankjes

Originele uitvaartbedankjes

Geef de gasten een aandenken mee na de uitvaartplechtigheid. Bekijk hier voorbeelden van originele uitvaartbedankjes ter inspiratie.

moderne uitvaartmuziek

Moderne uitvaartmuziek: tien liedjes ter inspiratie

Muziek is een belangrijk onderdeel van bijna iedere uitvaart. Maar welke nummers kies je? Wij geven 10 voorbeelden van moderne uitvaartmuziek.

Dansen op een uitvaart

Dansen op een uitvaart: de mogelijkheden

Het klinkt vreemd: dansen wanneer er iemand overleden is. Toch kan dans troostend werken en emoties een plek geven. Kies jij voor dansen op een uitvaart?

Stijlvol afscheid

“Een goed eerbetoon is van onschatbare waarde”

Een stijlvol afscheid voor een dierbare, helpt nabestaanden hun leven weer op te pakken. Uitvaartverzorger Bram van der Zijden doet daar alles voor.

tatoeage laten bewaren na je dood

Bijzonder: een tatoeage laten bewaren na je dood

Een tatoeage laten bewaren na je dood...Is dat echt mogelijk? Ja, wij vertellen je meer over deze bijzondere mogelijkheid.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje