0

Modern

Voor de mensen die van modern houden zijn er diverse mogelijkheden om een moderne uitvaart te organiseren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een moderne uitvaartlocatie, een strak vormgegeven kist en een sportieve auto als rouwvervoer.

Wil je dat RememberMe voor jou een moderne uitvaart regelt? Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees hieronder alle artikelen over de moderne uitvaart

gedroogde bloemen

6 x Creatieve DIY ideeën voor de uitvaart

Door zelf creatief aan de slag te gaan kun je het afscheid nog persoonlijker maken. Ter inspiratie delen we 6 creatieve DIY ideeën voor de uitvaart.

spiderman

Kinderuitvaart met Spiderman thema

Om te laten zien dat er veel mogelijk is op het gebied van een afscheid met een specifiek thema, delen wij ter inspiratie tips voor het organiseren van een kinderuitvaart met een Spiderman thema. 

bijzondere uitvaartkisten

8 x Bijzondere uitvaartkisten en manden

Tegenwoordig is er veel mogelijk op het gebied van uitvaartkisten. Ter inspiratie hebben wij een top 8 samengesteld met bijzondere uitvaartkisten en manden voor een persoonlijk afscheid.

muziek tijdens de uitvaart

Mogelijkheden voor muziek tijdens de uitvaart

Ter inspiratie delen wij een aantal bijzondere mogelijkheden voor muziek tijdens de uitvaart. Lees hier meer.

Social media tijdens de uitvaart

Social media tijdens de uitvaart: do's & don'ts

Welke momenten van de uitvaart kun je online delen? Deze do's en don'ts voor social media tijdens de uitvaart helpen je op weg.

unieke asproducten

Inspiratie voor unieke asproducten

Tegenwoordig bestaan er veel bijzondere mogelijkheden voor wat je kunt doen met de as van je dierbaren. Ter inspiratie delen wij 7 voorbeelden van unieke asproducten.

minirouwauto

Bijzondere mogelijkheden voor het rouwvervoer

Op het gebied van rouwvervoer is tegenwoordig erg veel mogelijk. Ter inspiratie lichten wij 8 bijzondere mogelijkheden voor het rouwvervoer uit.

Alternatieven voor een fotopresentatie tijdens de uitvaart

Alternatieven voor een fotopresentatie tijdens de uitvaart

Ter inspiratie delen wij 7 creatieve alternatieven voor een fotopresentatie tijdens de uitvaart. Van een fotomuur, tot polaroids en een fotoboom.

Try before you die: uitvaartkisten uitproberen in Japan

Try before you die: uitvaartkisten uitproberen in Japan

In Japan is het heel normaal om op uitvaartbeurzen- en seminars uitvaartkisten uit te proberen. Lees hier meer over de zogenoemde Japan coffin experience.

bijzondere urnen

7 x Bijzondere urnen uitgelicht

Er zijn veel mogelijkheden voor mooie en unieke urnen om de as van je overleden dierbare in te bewaren. Ter inspiratie lichten wij 7 bijzondere urnen uit.

bedrijvengids rememberme

Je bedrijfsprofiel op RememberMe.nl optimaliseren: 4 tips

Wij delen 4 tips om je bedrijfsprofiel op RememberMe.nl te optimaliseren: van duidelijke foto's en een treffende tekst tot het belang van social media en recensies.

Kiezen voor een uitvaartfotograaf

10 redenen om te kiezen voor een uitvaartfotograaf

Nabestaanden kiezen er steeds vaker voor: een uitvaartfotograaf inhuren. Waarom kies je hiervoor? Wij geven je redenen om het wel te doen.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje