0

Modern

Voor de mensen die van modern houden zijn er diverse mogelijkheden om een moderne uitvaart te organiseren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een moderne uitvaartlocatie, een strak vormgegeven kist en een sportieve auto als rouwvervoer.

Wil je dat RememberMe voor jou een moderne uitvaart regelt? Bekijk hier de mogelijkheden.

Lees hieronder alle artikelen over de moderne uitvaart

Social Media Dag: stilstaan bij je digitale nalatenschap

Social Media Dag: stilstaan bij je digitale nalatenschap

Elk jaar op 30 juni vieren we wereldwijd Social Media Dag, een moment om stil te staan bij de invloed die social media heeft op ons dagelijks leven. Lees hier meer over.

opmerkelijke manieren van opbaren - opbaringen - boston celtic

Opmerkelijke manieren van opbaren in het nieuws

Uitvaartcentra in Puerto Rico en New Orleans worden regelmatig benaderd met een bijzonder verzoek: overleden dierbaren in 'levensechte poses' opbaren. Wij lichten een aantal opmerkelijke manieren van opbaren uit.

uitvaartfotografie

De waarde van uitvaartfotografie

Uitvaartfotografie kan heel waardevol zijn voor het rouwproces. In dit artikel lees je meer over de waarde van uitvaartfotografie en op welke manier foto's van het afscheid troost kunnen bieden.

bijzondere gedenkproducten

6 x Bijzondere gedenkproducten uitgelicht

Ter inspiratie lichten we zes bijzondere gedenkproducten uit, van herinneringskunst tot prachtige gedenksieraden. Welk gedenkproduct past het beste bij jou?

Vraag niet: ‘Is er iets wat ik kan doen?’, luister veel, en nog 43 suggesties voor een behulpzame omgang met rouw

Suggesties voor een behulpzame omgang met rouw

Met een scherpe blik op de moderne samenleving, waarin rouwenden zich soms verloren voelen, verkent filosoof Lena Bril de angsten en onzekerheden die gepaard gaan met rouw. Voor dit artikel sprak ze onder andere uitvaartondernemer Orlanda Adams.

tijdelijk grafmonument

Een tijdelijk grafmonument: wat is dat?

Na de begrafenis kan het even duren voordat er een definitief grafmonument wordt geplaatst bij het graf van je dierbare. Gedurende deze wachttijd biedt een tijdelijk grafmonument een gepaste oplossing. Ontdek hier meer over tijdelijke grafmarkeringen.

beertje-bloemen-knuffel

Bijzondere urnen voor baby's en kinderen

Natuurlijk wil je nog altijd het allerbeste en mooiste voor je kindje, daarom delen wij ter inspiratie een aantal voorbeelden van bijzondere urnen voor baby's en kinderen.

Alternatieven voor een condoleanceboek

Alternatieven voor een condoleanceboek

Een condoleanceboek is meestal een eenvoudig boekje of een map waarin de gasten van de uitvaart een berichtje kunnen achterlaten die de nabestaanden op een later moment kunnen teruglezen.

lotgenotengroep voor nabestaanden

Lotgenotengroep voor nabestaanden: past dit bij mij?

Een lotgenotengroep voor nabestaanden kan een uitkomst zijn bij de verwerking van jouw verdriet. Lees hier alles over wat een lotgenotengroep inhoudt en ontdek of dit bij je past of niet.

diy uitvaart

Een DIY uitvaart: waar kun je aan denken?

In een wereld waar personalisatie en creativiteit steeds belangrijker worden, is het niet verrassend dat er een opkomende trend is in de uitvaartwereld: Do It Yourself (DIY) uitvaarten. Lees hier meer over.

unieke urnen

8 x Unieke urnen uitgelicht

Ben je op zoek naar een mooie en unieke urn die de persoonlijkheid én het leven van jouw dierbare eer aandoet. Bekijk dan eens deze acht unieke urnen:

uitvaartvideografie

Uitvaartvideografie: voor nu en voor later

Er wordt steeds vaker gekozen voor uitvaartvideografie. Het is een manier om de mooie en belangrijke momenten van de uitvaart vast te leggen zodat je het altijd terug kunt kijken. Wij vertellen je meer over uitvaartvideografie.

decoratie-slinger-gekleurde-vlaggen

Het leven van een overleden dierbare vieren

Het verlies van een dierbare is nooit gemakkelijk te dragen, maar gelukkig zijn er genoeg manieren om zijn of haar leven te vieren en de bijzondere herinneringen levend te houden, met een lach en een traan. Wij delen enkele tips om het leven van een overleden dierbare te vieren.

condoleance

Tips voor een informele condoleance

Bij een uitvaart is het gebruikelijk dat de genodigden de nabestaanden condoleren. Vaak ontstaat er een rij van mensen. Niet iedereen vindt het fijn dat er zo een rij ontstaat. Wij delen tips voor een informele condoleance.

rouwit

Een uitvaart in de 'kleur' die bij jou past

Dees Priem van RouWit Uitvaarten begeleidt nabestaanden met veel liefde en persoonlijke aandacht bij het vormgeven van een afscheid dat het leven van hun dierbare weerspiegelt.

Kiezen voor een uitvaartfotograaf

10 redenen om te kiezen voor een uitvaartfotograaf

Nabestaanden kiezen er steeds vaker voor: een uitvaartfotograaf inhuren. Waarom kies je hiervoor? Wij geven je redenen om het wel te doen.

Candle Portrait

Een bijna magische manier van herdenken

Met Candle Portrait creëert Nanette Smeets een bijna magische manier van herdenken. Zij vertelt ons hoe waardevol een Candle Portrait kan zijn voor nabestaanden.

uniek - unieke uitvaart - uitvaart regelen rotterdam - rotterdam uitvaart - uitvaart rotterdam - rememberme

Uitvaart regelen in Rotterdam? RememberMe staat voor je klaar!

Een uitvaart regelen in Rotterdam? Bel ons: 085-0475508 (24/7). RememberMe regelt de complete uitvaart in Rotterdam.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje