Voor een afscheid met een gekleurd randje

Over Ons

Orlanda en Olga aan het woord

Orlanda Adams en Olga Bouwens zijn de oprichters van RememberMe.nl. Eind 2015 startten zij hun bedrijf. Wat drijft hen?

nieuws over rememberMe.nl

Weg met het zwarte randje

Wij hebben persoonlijk ervaren dat er rondom de uitvaart vaak dat zelfde zwarte randje hangt. Of je nu jong, oud, ambitieus of ingetogen was; iedereen krijgt eenzelfde soort uitvaart, zonder een persoonlijke invulling die recht doet aan iemands leven. Ook is er weinig aandacht voor het proces na een overlijden: de rouw. Tijd voor verandering, zo vonden wij!

Wij staan voor een afscheid met een gekleurd randje!

Voor een afscheid met een gekleurd randje

Eind 2015 startten wij RememberMe.nl met als missie om een passend afscheid te bieden, waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken. Onze slogan “Voor een afscheid met een gekleurd randje” typeert ons. Wij brengen kleur aan tijdens de uitvaart, de kleur die bij iemand past. En die kleur en warmte willen we ook overbrengen aan mensen in rouw.

Dag taboe! Welkom vernieuwing!

Naast kleur aanbrengen willen we de markt opschudden. De consument weet vaak niet wat kan en mag, welke producten er zijn, wat normale prijzen zijn en hoe je meer regie krijgt om een afscheid te organiseren dat passend is. Daarnaast heerst er een taboe op het onderwerp. Allemaal zaken die wij grondig aanpakken!

Het team

Wij werken met een jong en ambitieus team. Maak kennis met onze collega’s.  

Gastbloggers

Naast onze eigen redactieleden zijn er ook gastbloggers die voor ons schrijven. Zij zijn allemaal werkzaam in de uitvaart- en rouwbranche en geven met hun blogs een kijkje in hun (werk)leven.

Fotografie

Als we mooie plaatjes willen, bijvoorbeeld van ons team, van onze producten of van de businessclub, dan maken we vrijwel altijd gebruik van onze vaste huisfotografe Nicole Dees van Deezz Fotografie

Nieuws over RememberMe.nl

Naast het feit dat wij over anderen schrijven, wordt er ook regelmatig iets over ons geschreven. Hier vind je RememberMe.nl in de media en andere leuke weetjes over ons.

RememberMe.nl geïnterviewd door RTL Nieuws

RememberMe.nl geïnterviewd door RTL Nieuws

Op rtlnieuws.nl wordt RememberMe.nl geïnterviewd over de veranderingen in de uitvaartbranche.

Lees het artikel
RememberMe.nl in de Telegraaf

RememberMe.nl in de Telegraaf

De Telegraaf besteedde aandacht aan de uitvaart en nam een interview af met RememberMe.nl. Lees hier het interview.

Lees het artikel
winnaars Dutch Funeral Awards bekend

Uitvaartmedia: winnaars Dutch Funeral Awards bekend

Uitvaartmedia schreef over de winnaars van de Dutch Funeral Awards. Lees het hier.

Lees het artikel

Vlogs en video's

Regelmatig gaan wij op pad met onze videocamera. En dat leidt tot interessante, informatieve en vooral ook leuke filmpjes. Ga hier naar ons Youtubekanaal.

Samenwerken

RememberMe.nl biedt een platform voor unieke bedrijven in de uitvaart- en rouwbranche. Wil je partner worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op.

info@rememberme.nl
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
Rusthoflaan 58-60
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje