0

Voor een afscheid met een gekleurd randje

Over Ons

Orlanda aan het woord

RememberMe.nl zorgt sinds eind 2015 voor vernieuwing in de uitvaartwereld. Er is bij een uitvaart namelijk zoveel meer mogelijk dan we denken. Orlanda Adams en haar team laten dan ook geen onderwerp omtrent uitvaart, verlies en rouw onaangeroerd. Maar wat drijft RememberMe.nl en wat is onze rol in het organiseren van een passende en persoonlijke uitvaart, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken?

nieuws over rememberMe.nl

Weg met het zwarte randje

We hebben waarschijnlijk allemaal wel eens ervaren dat er rondom de uitvaart vaak dat zelfde zwarte randje hangt. Of je nu jong, oud, ambitieus of ingetogen was; iedereen krijgt vaak eenzelfde soort uitvaart, zonder een persoonlijke invulling die recht doet aan iemands leven. Dit komt doordat niet iedereen ervan op de hoogte is wat er allemaal nog meer mogelijk is voor de uitvaart. Ook is er weinig aandacht voor het proces na een overlijden: de rouw. Wij vonden dat het tijd werd om hier verandering in te brengen!

Wij staan voor een afscheid met een gekleurd randje!

Voor een afscheid met een gekleurd randje

Eind 2015 ging RememberMe.nl van start met als missie om een passend afscheid te bieden, waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken. Onze slogan “Voor een afscheid met een gekleurd randje” typeert ons. Wij brengen kleur aan tijdens de uitvaart, de kleur die bij iemand past. En die kleur en warmte willen we ook overbrengen aan mensen in rouw. Dit bereiken wij in samenwerking met uitvaartondernemers die zich volledig richten op jouw wensen en budget. Wij werken samen met gepassioneerde bedrijven die kunnen helpen bij een persoonlijk afscheid en bij rouw. Deze bedrijven hebben wij zorgvuldig geselecteerd en hebben elk hun eigen persoonlijke aanpak en hun unieke product of dienst voor een passend afscheid.

Dag taboe! Welkom vernieuwing!

Naast vernieuwing en kleur aanbrengen willen we de markt ook opschudden. De consument weet vaak niet wat kan en mag, welke producten er zijn, wat normale prijzen zijn en hoe je meer regie krijgt om een afscheid te organiseren dat passend is. Daarnaast blijkt praten over de dood en de uitvaart vaak toch nog een taboe te zijn. Wij willen dit taboe doorbreken en de consument juist zoveel mogelijk informeren en inspireren omtrent rouw, verlies en de uitvaart. Iedereen krijgt er vroeg of laat immers mee te maken en iedereen heeft recht op een waardig en passend afscheid. Allemaal zaken die wij grondig aanpakken!

Het team

Wij werken met een jong en ambitieus team. Maak kennis met onze collega’s.  

Gastbloggers

Naast onze eigen redactieleden zijn er ook gastbloggers die voor ons schrijven. Zij zijn allemaal werkzaam in de uitvaart- en rouwbranche en geven met hun blogs een kijkje in hun (werk)leven.

Fotografie

Als we mooie plaatjes willen, bijvoorbeeld van ons team, van onze producten of van de businessclub, dan maken we vrijwel altijd gebruik van onze vaste huisfotografe Nicole Dees van Deezz Fotografie

Nieuws over RememberMe.nl

Naast het feit dat wij over anderen schrijven, wordt er ook regelmatig iets over ons geschreven. Hier vind je RememberMe.nl in de media en andere leuke weetjes over ons.

RememberMe wordt genoemd door Margriet!

RememberMe wordt genoemd door Margriet!

Op 19 juli publiceerde Margriet een artikel over duurzame alternatieven om een overleden dierbare te vieren of herdenken. Hierin wordt een aantal tips van Rememberme.nl gedeeld.

Lees het artikel
RememberMe in de radio-uitzending van Nostalgie!

RememberMe in de radio-uitzending van Nostalgie!

Op woensdag 15 maart 2023 werd Orlanda Adams in de radio-uitzending van Nostalgie geïnterviewd over de ontwikkelingen op het gebied van 'anders afscheid nemen' en de uitvaarttrends in Nederland en België.

Lees het artikel
uitvaartpodcast

UitvaartPodcast: kom naar de outdoor uitvaartbeurs voor jong en oud!

Orlanda Adams, organisator van het Funeral Fair Festival, vertelt in de UitvaartPodcast met Hans Kuyper waarom het de moeite waard is om deze uitvaartbeurs te bezoeken.

Lees het artikel

Vlogs en video's

Regelmatig gaan wij op pad met onze videocamera. En dat leidt tot interessante, informatieve en vooral ook leuke filmpjes. Ga hier naar ons Youtubekanaal.

Samenwerken

RememberMe.nl biedt een platform voor unieke bedrijven in de uitvaart- en rouwbranche. Wil je partner worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met jou op.

info@rememberme.nl
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
Rusthoflaan 58-60
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje