Een uniek leven verdient een uniek afscheid
Een uitvaart regelen in Rotterdam? Bel ons: 085-0475508 (24/7).

Uitvaart regelen Rotterdam

Wij regelen de complete uitvaart in Rotterdam

RememberMe staat voor een uitvaart met een gekleurd randje, een uitvaart die helemaal bij jou past. Aan de hand van jouw wensen stellen wij de perfecte uitvaart samen. Ons motto: niets moet alles mag! Samen bespreken we de mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid binnen jouw budget. Zoals de bekende Rotterdamse uitspraak luidt: 'geen woorden, maar daden', houden wij het bij RememberMe niet alleen bij mooie woorden, maar regelen wij écht een uitvaart precies zoals jij deze voor ogen hebt. Je kunt ons 24/7 bereiken voor een uitvaart in Rotterdam: 085-0475508.

Geen woorden, maar daden!

Benieuwd wie je spreekt als je telefonisch contact opneemt met RememberMe voor het regelen van een uitvaart in Rotterdam? Maak kennis met Orlanda Adams! Naast uitvaartondernemer is zij ook de initiatiefnemer van dit online uitvaartplatform:

Bellen085 0475508 (24/7)

Je uitvaartwensen alvast in kaart brengen? Onze uitvaartplanner biedt houvast, structuur en inspiratie. Klik hier voor meer informatie.

Google Review:
We hebben een hele mooie uitvaart gehad verzorgt door Orlanda van Remember Me.
Binnen één gesprek kon ze ons haarfijn aanvoelen en verzinnen wat bij ons paste. En deed ze een heel bijzonder voorstel voor de vorm van de uitvaart, wat wij zelf niet hadden kunnen bedenken. De uitvaart was bijzonder intiem, in plaats van vooral verdriet was het een goede familiedag waar we vooral het leven van onze moeder en oma hebben kunnen eren en vieren. Vertrouwen was belangrijk en dat heeft ze volledig waargemaakt. We hadden ons geen betere begeleiding bij de uitvaart van onze moeder kunnen bedenken.
Petra Revet
Google Review:
Lieve Orlanda,
Tijdens het ziekbed van mijn Arnold moest ik me gaan oriënteren, na wat uitvaart ondernemers te hebben benaderd, was het voor mij wel duidelijk, JIJ ! maakte tijdens ons telefoon gesprek al het verschil.
Je hebt van de uitvaart iets moois gemaakt, zo mee denkend, adviserend, liefdevol naar mijn gezin, je gaf mij rust in een intens verdrietige tijd, ik kan er bijna geen juiste woorden voor vinden.
Ik kan terug kijken op een mooi , warm afscheid van Arnold.
Bedankt Orlanda, je bent een schat !
liefs Miranda
Arnold Sitskoorn
Google Review:
Ik ben heel blij hoe de crematie en de opbaring thuis is verlopen .
Niets anders dan lof voor jullie die dit voor ons geregeld hebben
Mijn vader zijn laatste wens in vervulling hebben gebracht

Dank je wel orlanda
Patricia Mooldijk
Google Review:
Na het overlijden van mijn vader via internet (offerte.nl) terecht gekomen bij rebemberme.nl.
gedurende het eerste telefonische gesprek al een fijn gevoel over de manier van communiceren.
Tijdens het hele proces tot en met de crematie is dit fijne gevoel gebleven. De persoonlijke manier van begeleiden en het adviseren bij het maken van de keuzes voor de uitvaart nam ons deze zorg uit handen. ​De uitvaart is perfect verlopen volgens de gemaakte afspraken.

Bedankt voor de goede begeleiding namens de gehele familie.
Robert Peeters
Google Review:
RememberMe heeft echt een hele mooie en persoonlijke uitvaart voor ons georganiseerd. Ze zijn super betrokken en hebben een fijne warme benadering, hun vriendelijke manier van meedenken, heeft ons binnen ons verdrietigste moment goed gedaan.

Ze letten echt op alles, geen enkel detail gaat aan ze voorbij. We hadden ons in alle emotie vergist in de begraafplaats, hoewel alles al geregeld was, wist RememberMe binnen hun flexibiliteit meteen te schakelen. En hebben zij alsnog de juiste begraafplaats weten te regelen. Zo konden we toch nog afscheid nemen op de locatie die eigenlijk onze voorkeur had.

Wij vinden het fijn dat ze ons volledig hebben ontzorgt en tot de dag van vandaag kan ik altijd terecht voor een kop koffie of een praatje. Ervaring en de passie voor mensen druipt ervan af. De zeer professionele uitvaartbegeleidster weet goed aan te voelen wat een ander nodig heeft en heeft alles onder controle, dat geeft rust. Het verliezen van onze dochter is het zwaarste wat we hebben meegemaakt, maar ondanks het verdriet, kunnen wij terugkijken op een mooie persoonlijk uitvaart.

Dankjewel lieve mensen van RememberMe. Ik zal jullie aan iedereen aanbevelen!!
Daphne Roberti
Google Review:
Orlanda heeft ons op bijzonder persoonlijke wijze geholpen met het verzorgen van de uitvaart van onze geliefde papa en man. Ze stond 24/7 voor ons klaar en heeft ons echt ontzorgt. Geen vraag was teveel. Ze heeft ons met een lach en een traan door een moeilijke tijd geholpen en rust weten te brengen in de chaos. Met haar steun hebben we een hele bijzondere en persoonlijke uitvaart gehad. Een mooier afscheid hadden we ons niet kunnen wensen.
Karlijn van Gageldonk
Google Review:
Vanaf het eerste telefonisch contact was er gelijk een hele fijne klik met Orlanda. Het voelde gelijk goed en dat vind ik heel belangrijk.
Een uitvaart regelen, afscheid nemen van onze goede vriend Ben kan je maar 1 keer goed doen en nooit meer overdoen. Ook al was onze vriend niet verzekerd voor de uitvaart met alle kleine ideeën van Orlanda werd het een mooie en warm afscheid.

Orlanda neemt uitgebreid de tijd voor je, ze regelt alles tot in de puntjes zoals de klant het graag wilt. Niets is teveel, ieder moment van de dag is ze beschikbaar voor een praatje of advies. Ook de afronding na de uitvaart is heel persoonlijk met een mooie dierbare liefde box is net dat beetje extra wat Orlanda van RememberMe zo bijzonder maakt. Bij een volgende uitvaart (al hoop ik deze voorlopig niet te hebben) weet ik gelijk wie ik ga bellen!

Liefs Olga Stoffels
Olga Stoffels
Google Review:
Orlanda Adams van RememberMe heeft ons uitstekend ondersteund en ontzorgd bij het organiseren van een afscheidsbijeenkomst zoals wij die voor ogen hadden: geen aula op een uitvaartcentrum, maar een mooie ruimte elders waar we alle mogelijkheden hadden qua tijd en catering. Heel prettig contact met Orlanda, ze denkt echt mee en regelt alles goed en efficiënt, inclusief livestream van de bijeenkomst. Goede nazorg en zeer transparante facturatie. Alles bij elkaar: je kunt het niet beter wensen.
Johan Sevenhuijsen
Google Review:
Dankzij Orlanda hebben wij op een heel persoonlijke manier de uitvaart kunnen ervaren. Boven verwachting, zeker in coronatijd. Zij beloofde al onze wensen te vervullen. Dit heeft ze waargemaakt. Mijn waardering en dankbaarheid zijn enorm.
Laura Eylen
Google Review:
Fijn contact en er wordt goed meegedacht of het nou een grote plechtigheid is of een kleine.
Alex Vlielander
Google Review:
RememberMe heeft ons volledig ontzorgd bij de uitvaart. Dit alles voor een redelijke en vaste fee zonder op de klok te kijken. Met een tomeloze inzet, betrokken en warm. Ondanks de problemen door de Coronatijd, hebben we hierdoor toch op een mooie en warme manier afscheid van onze vader kunnen nemen!
Gerdjan Van Zanten
Google Review:
Ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om onze dankbaarheid te uiten over de super positieve ervaring die wij hebben met RememberMe. De beleving die wij hebben ervaren na het overlijden van mijn echtgenote zal voor altijd in de herinnering van mij en onze kinderen voortleven. Bedankt voor de super begeleiding en ook de belangstelling in de periode na de uitvaart.
R. Van Der Waal
Google Review:
Rememberme is een heel fijne uitvaartonderneming, verpersoonlijkt door Orlanda, die met veel liefde , zorg en aandacht al jouw zorgen rondom de uitvaart wegneemt. Alles is mogelijk, en zoals zij zelf zegt: er zijn geen problemen, alleen oplossingen!
Marieke van der Linden
Google Review:
Heel persoonlijk en professioneel de uitvaart van mijn vrouw begeleid. RememberMe heeft bij zulke verdrietige omstandigheden zo gehandeld dat beslissingen steeds in goed overleg genomen zijn. Alles is perfect verlopen.
Joop Prins
Onze uitgangspunten

Jouw wensen centraal

Een persoonlijke aanpak

Transparantie over prijzen

Een uitvaart in een specifiek thema

Niks moet alles mag

Jouw wensen centraal

Wij bieden een passend afscheid in Rotterdam, waar nabestaanden met een warm gevoel op terug kunnen kijken. Hoe zie jij de uitvaart voor je? Heb je al nagedacht over de locatie? En wat dacht je van de catering? Kies je voor koffie met een plakje cake of past een sweet table met wat fris erbij veel beter bij jou? Al deze en vele andere vragen rondom de invulling van de uitvaart komen in het gesprek met Orlanda terug.

uitvaart regelen
uitvaart regelen

Een persoonlijke aanpak

Wij snappen dat het belangrijk is dat je een uitvaart krijgt die echt bij jou past. Daarom denken wij graag met jou mee in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Het regelen van een persoonlijke uitvaart in Rotterdam vraagt immers om een persoonlijke aanpak. 

Transparantie over prijzen

Een van onze speerpunten is om helder te communiceren over de mogelijkheden alsook over de prijzen. We zorgen altijd dat we binnen het door jou benoemde budget blijven en leggen bepaalde keuzes die meer of juist minder kosten graag aan je voor.

uitvaart regelen
uitvaart regelen

Niks moet alles mag

Niks moet alles mag, voor ons is niets te gek. Wij werken samen met veel bijzondere bedrijven in Rotterdam, door heel Nederland en ook daarbuiten. Hierdoor kunnen we al je wensen realiseren op het gebied van uitvaart en rouw. Neem eens een kijkje op onze leverancierspagina om een idee te krijgen van alle mogelijkheden voor een uitvaart in Rotterdam.

Een Rotterdamse uitvaart regelen in een specifiek thema

Om wat meer beeld te geven bij wat er allemaal kan en mag leggen wij een aantal thema uitvaarten aan je voor. Zo kun je zien dat we een uitvaart op vele verschillende manieren voor je kunnen inrichten. Uiteraard bieden we buiten de thema’s nog vele andere mogelijkheden voor een uitvaart in Rotterdam.

uitvaart regelen

Uitvaart Rotterdam regelen? Bekijk onze tips!

Bekijk hieronder ook eens onze tips om te ontdekken hoe je invulling kunt geven aan bepaalde onderdelen van de uitvaart. Denk aan het schrijven van de rouwkaart, catering ideetjes, advies voor het geven van een speech, mooie voorbeelden van uitvaartmuziek en mooie quotes en gedichten.

aandenken aan je overleden kindje

Herinneringsproducten als aandenken aan je overleden kindje

Omdat er tegenwoordig zoveel mogelijk is op het gebied van herinneringsproducten kan het lastig zijn om een keuze te maken. Wij delen 8 voorbeelden van persoonlijke herinneringsproducten als aandenken aan je kindje. 

uitvaartplanner

Onze uitvaartplanner biedt houvast

We hebben waarschijnlijk allemaal wel eens ervaren dat er rondom de uitvaart vaak dat zelfde zwart randje hangt.

media tv

Meer aandacht voor suïcidale gedachten in de media

In dit artikel bespreken we enkele programma's die aandacht schenken aan mensen die te maken hebben met suïcidale gedachten.

verliestrauma

Trauma na een ingrijpend verlies: informatie en tips

Voor velen is het overlijden van een dierbare een te grote klap om te verwerken. Het kan zo zijn dat je te maken het met een verliestrauma. Wij vertellen meer over trauma na verlies.

Ik zie haar staan

Ik zie haar staan

Lees hier het prachtige gedicht van Karin Anbergen.

Een rondje fietsen met Opiet

Een rondje fietsen met Opiet

Eef Lanoye vertelt in haar nieuwste gastblog over het prentenboek met haar stiefvader die na de geboorte van haar dochter een onvoorwaardelijke vaderrol kreeg in de vorm van opa.

bedrijvengids rememberme

Je bedrijfsprofiel op RememberMe.nl optimaliseren: 4 tips

Wij delen 4 tips om je bedrijfsprofiel op RememberMe.nl te optimaliseren: van duidelijke foto's en een treffende tekst tot het belang van social media en recensies.

rouw bij dieren

Rouw bij dieren: hoe zit dat?

Ook dieren rouwen na het verlies van een dierbare. Net zoals bij mensen verschilt de manier van rouwen per dier. Lees hier meer over rouw bij dieren en hoe je hier als baasje mee om kunt gaan.

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje