Film & Fotografie

Door filmpjes en foto’s van de overledene te gebruiken, kun je een uitvaart een persoonlijke invulling geven. Maar wist je dat je ook een speciale uitvaartfotograaf of uitvaartvideograaf kunt inhuren om de uitvaart zelf vast te leggen? Zo heb je iets om later op terug te kijken. Wij geven je tips en informatie over uitvaartvideografie & uitvaartfotografie.

Lees hieronder alle artikelen over uitvaartvideografie en uitvaartfotografie

animatiefilms over de dood

Deze korte animatiefilms over de dood moet je zien...

De dood is vaak als personage te zien in verhalen. Wij ontdekten deze bijzondere animatiefilms over de dood met ieder hun verrassende afloop.

As van ex

Anne strooit as van ex uit in Noorwegen

Anne strooit de as van ex Robin uit in Noorwegen. Zo'n drie jaar nadat hij een einde maakte aan zijn leven. Ze filmde deze emotionele reis.

Werken als uitvaartfotograaf

Werken als uitvaartfotograaf: een vak apart

De uitvaartfotograaf verschijnt steeds vaker tijdens afscheidsceremonies. Drie uitvaartfotografen vertellen hoe het is om te werken als uitvaartfotograaf.

Emma wil leven

Arthur filmde de uitvaart van anorexiapatiënt Emma

De documentaire ‘Emma wil leven’ heeft ons ontzettend geraakt. Wij spraken uitvaartvideograaf Arthur die haar afscheidsceremonie in beeld heeft gebracht.

Tonio

Ook zo benieuwd naar de film Tonio?

De film Tonio is bijna uit. We zijn benieuwd hoe het rouwproces van A. F. Th Van der Heijden om zijn overleden zoon in beeld is gebracht.

documentaires over kanker

9 x Indrukwekkende documentaires over kanker

Eerder gaven we je al een overzicht van films over kanker, vandaag schotelen we jou 9 indrukwekkende documentaires over kanker voor.

foto's in je interieur verwerken

Je dierbaren eren: foto's in je interieur verwerken

Foto's van een dierbare die overleden is zijn een kostbaar bezit. Wij geven tips hoe je deze foto's in je interieur verwerken kunt.

Films over de dood en rouwen

Films over de dood en rouwen

Deze films over de dood en rouwen zijn de moeite waard om inspiratie uit te halen voor de toekomst die nog gaat volgen voor jou en jouw nabestaanden.

Uitvaartvideo

Uitvaartvideo om later terug te kijken

Een begrafenis of crematie vastleggen op video? Dat kan een mooie herinnering zijn om terug te zien. Lees hier alles over de uitvaartvideo.

Kiezen voor een uitvaartfotograaf

9 redenen om te kiezen voor een uitvaartfotograaf

Steeds vaker wordt het gedaan: kiezen voor een uitvaartfotograaf. Waarom kies je hiervoor? Wij geven je redenen om het wel te doen.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje