Bijeenkomst 31 oktober in de Tuinen van Appeltern

31-10-2020
17:00
De Tuinen van Appeltern

Lid worden van de businessclub?

Om deel te kunnen nemen aan de businessclub bijeenkomsten dien je lid te zijn.

Word lid
Terug naar business club

Het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste businessclub bijeenkomst heeft plaatsgevonden. Op maandag 2 maart 2020 om precies te zijn, kort voordat er in Nederland een gedeeltelijke lockdown werd afgekondigd na de uitbraak van het coronavirus. Wij hebben toen voor het laatst gezellig met elkaar kunnen netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Hoewel we natuurlijk al uitkeken naar de volgende businessclub bijeenkomst, welke in juni zou plaatsvinden, hebben wij het moeilijke besluit moeten nemen om deze over te slaan. Maar met een positieve blik op de (nabije) toekomst hopen wij jou op 31 oktober, op gepaste afstand uiteraard, weer te kunnen verwelkomen op de businessclub, welke zal plaatsvinden in de Tuinen van Appeltern.

Over de Tuinen van Appeltern

De Tuinen van Appeltern is het grootste tuininspiratie park van Nederland. De Appeltern ligt in het groene Land van Maas en Waal, in de driehoek Oss, Nijmegen, Tiel. Het park is begonnen op een halve hectare en is momenteel 22 hectare groot met meer dan 200 inspiratietuinen! Rekening houdend met de RIVM maatregelen zorgen wij op deze prachtige locatie voor een “corona”-proof setting. 

In het weekend van 31 oktober organiseren wij ook een outdoor uitvaartbeurs in de Tuinen van Appeltern; het Funeral Fair Festival. Tijdens deze uitvaartbeurs kun je jouw product of dienst presenteren aan een groot publiek. Klik hier voor meer informatie over deelname aan het Funeral Fair Festival en bekijk hieronder alvast een video impressie van de Tuinen van Appeltern. De video is gemaakt door Freddy Abendanon van Uitvaartvideo.net.

Blijf up to date

We blijven de ontwikkelingen omtrent het coronavirus ongetwijfeld nauwlettend volgen en houden je op de hoogte van enige veranderingen met betrekking tot de datum voor de volgende businessclub bijeenkomst. Houd deze pagina goed in de gaten voor het programma en andere belangrijke updates. Hopelijk tot gauw in de Appeltern, zodat wij er gezamenlijk weer een mooie en interessante netwerkavond van kunnen maken!

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje