0

Bijeenkomst 2021 in de Tuinen van Appeltern

09-07-2021
18:00
De Tuinen van Appeltern

Lid worden van de businessclub?

Om deel te kunnen nemen aan de businessclub bijeenkomsten dien je lid te zijn.

Word lid
Terug naar business club

Na meer dan één jaar konden wij op 10 juli 2021 eindelijk weer samen komen voor de Businessclub bijeenkomst. Dit keer stond de bijeenkomst in het teken van 'Verbinden'. Met een mooi uitvaartritueel heeft De Landelijke Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders (LBvR), ondanks de 1,5 meter regel, verbinding weten te creëren tussen de aanwezigen. Iedereen mocht op een mooi gekleurd lintje een lieve boodschap schrijven voor een onwillekeurige collega uit de branche. Deze werd vervolgens in een prachtige kist van Beerenberg gelegd en de volgende dag weer uitgedeeld. Vooral in deze tijd is het erg fijn om complimenten, moed en steun (in welke vorm dan ook) te ontvangen van je medemens. 

Omdat het zo lang geleden was dat wij weer samen konden komen om te netwerken onder het genot van en hapje en drankje, kozen wij dit keer voor een ontspannen programma. Het programma bestond uit het bijzondere ritueel, heerlijke gerechten van Dekker keurslager en live muziek van Siebe Palmen.

Over de Tuinen van Appeltern

De Tuinen van Appeltern is het grootste tuininspiratie park van Nederland. De Appeltern ligt in het groene Land van Maas en Waal, in de driehoek Oss, Nijmegen, Tiel. Het park is begonnen op een halve hectare en is momenteel 22 hectare groot met meer dan 200 inspiratietuinen!

Bekijk onderstaande video impressie van het Funeral Fair Festival, gemaakt door Freddy Abendanon van Uitvaartvideo.net.

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje