Bijeenkomst 2 maart 2020 in Het Wapen van Degenkamp

02-03-2020

Lid worden van de businessclub?

Om deel te kunnen nemen aan de businessclub bijeenkomsten dien je lid te zijn.

Word lid
Terug naar business club

Op maandag 2 maart vond de eerste Businessclub bijeenkomst van dit jaar plaats op partyboerderij Het Wapen van Degenkamp. Deze zestiende-eeuwse boerderij aan de Dordtsestraatweg in Rotterdam heeft een fijne huiselijke sfeer waar wij gezamenlijk het nieuwe jaar hebben ingeluid. Daarnaast hadden wij ook nog wat te vieren. Namelijk dat Rememberme.nl dit jaar vijf jaar bestaat!

Het programma bestond onder andere uit een interessante presentatie van Digital Funeral Professionals. Onze huidige samenleving vraagt om innovatieve uitvaartinitiatieven en om meer aandacht voor digitale nazorg, online wensen vastleggen bij leven, digitale nalatenschap en rouw- en emotionele support. Digital Funeral Professionals maken zich de komende jaren hard voor de overgang van een analoge naar een digitale uitvaartbranche. Op maandag 2 maart vertelden Sander van der Meer en Andja Bratić tijdens de Businessclub bijeenkomst hoe zij dat doen en wat je zelf nu al kunt doen om daarin het verschil te maken met je adviezen en dagelijkse dienstverlening. Onder het genot van een heerlijk bourgondisch buffet was er uiteraard ook voldoende gelegenheid om te netwerken. 

Bekijk onderstaande foto's voor een impressie van de bijeenkomst. De foto's zijn gemaakt door Zoals Hein het Ziet, Renée Krijgsman en Marian Schuttte Photography & Writing.

Ook dit keer hadden we weer een mooie uitvaartsetting met als thema 'een bourgondische uitvaart'. De bijzondere wilgenmand is van Beerenberg, de tulpen op de wilgenmand zijn verzorgd door Uitvaartbloemist In Memoriam, de kaart is gemaakt door Lemea en de kleurrijke bloemendecoratie op de tafels zijn van De Bouquet Architect. Bij elkaar vormde het een mooi geheel dat aansloot op het personage van deze uitvaartsetting én de prachtige locatie.

Bekijk hieronder een leuke compilatie van de Businessclub bijeenkomst van 2 maart. De video is gemaakt door Uitvaartvideo.net.

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje