Terug naar Dutch Funeral Awards

Winnaars Dutch Funeral Awards 2018

In totaal hebben meer dan 50 bedrijven zich aangemeld voor de Dutch Funeral Awards in 2018. Daaruit volgden per categorie steeds drie genomineerden die hun product of dienst persoonlijk mochten presenteren aan de jury. Per categorie is er uiteindelijk één winnaar gekozen. Omdat er heel veel inschrijvers waren binnen de categorie innovatie waren er daar 6 genomineerden. Het was de bedoeling hier twee winnaars uit te selecteren. Echter twee bedrijven hadden exact dezelfde jurybeoordeling, waardoor er daar uiteindelijk drie winnaars zijn geselecteerd. De foto's zijn gemaakt door Nicole Dees van Deezz Fotografie.

 

Bekijk hieronder per categorie de winnaars van de Dutch Funeral Awards 2018

Extra prijs: ‘succes award’

Daarnaast heeft RememberMe.nl besloten om los van alle categorieën nog 1 extra prijs weg te geven, namelijk de ‘Succes award’. Deze is in 2018 naar Draagkracht gegaan. Een jong en snelgroeiend bedrijf dat in korte tijd een begrip is geworden in de branche, in zowel Nederland als België.

Deelnemen

Wil jij ook kans maken om een Dutch Funeral Award te winnen? Meld je dan snel aan met jouw unieke product of dienst. Dat kan door onderstaande formulier in te vullen. Je kunt ons ook bellen of mailen. De inschrijving voor de Dutch Funeral Awards 2020 is inmiddels gesloten. Je kunt je wel alvast inschrijven voor de Dutch Funeral Awards 2022 door onderstaand formulier in te vullen.

info@rememberme.nl
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
Rusthoflaan 58-60
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje