Funeral Future

Ben jij klaar voor de uitvaart van de toekomst? Bezoek dan op 26 maart 2019 het congres Funeral Future! Lees hieronder verder...

Wil je up to date blijven?

Bestel dan hier je ticket

Wil je up to date blijven?

Bestel dan hier je ticket

Funeral Future

Ben jij een uitvaartondernemer en wil je up to date blijven?

Het bedrijfsleven is volop in ontwikkeling, de consument wordt steeds kritischer en ook uitvaartland verandert...
Als uitvaartondernemer kun je hier niet omheen! Daarom organiseren NDC Mediagroep en RememberMe het event Funeral Future, een congres dat geheel in het teken staat van de TOEKOMST. Het congres haalt je even uit de dagelijkse praktijk en geeft je de nodige toekomstgerichte kennis, inspiratie en connecties zodat jouw bedrijf weer verder kan groeien. 

Ben jij werkzaam als uitvaartondernemer of ben je van plan dit te doen en wil je up to date blijven? Reserveer dan nu je ticket naar de toekomst...Dit doe je door een mail te sturen aan funeralfuture@ndcmediagroep.nl. Geef in de mail aan hoeveel tickets je wilt en geef je naam en bedrijfsnaam op. Tickets voor het congres kosten € 55 p.p. (incl btw).

- Datum: 26 maart, 15.30-20.00 uur

- Locatie: Bonte Wever, Stadsbroek 17, 9405 BK Assen

- Parkeren: is gratis, kies voor het parkeerterrein bij de achter-ingang (Kortbossen).

 

Ben je toeleverancier en wil je jouw product tonen?

Ben je toeleverancier in de uitvaartbranche en wil je graag deelnemen als standhouder of als gastspreker? Dat kan! Het congres biedt jou de uitgelezen kans om jouw producten of diensten te tonen. Aangezien het congres uitsluitend bezocht zal worden door uitvaartondernemers krijg je met jouw product of dienst een exclusieve plek. Let op: er is maar beperkte ruimte beschikbaar voor standhouders. Wees er dus snel bij! Op de deelnemerspagina vind je meer informatie.

 

Doel van de dag

Het doel van ons congres is om uitvaartondernemers binnen de branche op een energieke manier up to date te brengen en te houden. We halen je even uit de dagelijkse praktijk en nemen je mee naar de toekomst van de uitvaart. Wat zijn nieuwe, relevante (technologische) ontwikkelingen binnen het bedrijfsleven en binnen de branche? Wat kunnen we leren van andere branches? Wat zijn toekomstige trends? Wat wil de consument nu eigenlijk echt? Hoe groei ik mee met mijn bedrijf? Allemaal vragen die aan bod komen. Daarnaast is er gelegenheid om in contact te komen met andere professionals en om kennis te maken met toeleveranciers die iets bijzonders of vernieuwends te bieden hebben binnen de branche. Uiteindelijk ga je naar huis met meer relevante kennis, interessante connecties en zit je weer boordevol inspiratie om verder door te groeien met jouw bedrijf!

The best way to predict the future is to create it

Programma

Benieuwd wat het congres jou te bieden heeft? Houd de website in de gaten! Hieronder plaatsen we steeds nieuwe onderdelen uit het programma. We hebben in ieder geval een aantal topsprekers voor je gereserveerd, te weten:

Ruud Veltenaar

Hij is de ‘Inspirator van transformatie’. Zijn heldere visie op de toekomst, transformationeel leiderschap en innovatief ondernemerschap zijn uniek, aanstekelijk en verfrissend. Ruud is trendwatcher en bijzonder hoogleraar en verzorgt lezingen voor bedrijven over de hele wereld...Speciaal voor ons congres komt hij 26 maart naar Assen! Lees meer over Ruud Veltenaar

 

Pier Baarsma

Pier Baarsma werkt sinds 2015 bij NDC Mediagroep als commercieel directeur en sinds 2018 is hij Algemeen directeur. Eerder was hij managing director van Walvis Participaties, founding partner bij BST-Brands en country manager Coca-Cola Nederland. Lees meer over Pier Baarsma.

 

Sandy Sullivan

Sandy Sullivan komt speciaal voor dit congres vanuit Schotland naar Assen om te vertellen over resomeren (oplossen in water). Hij is biochemicus en de uitvinder van dit vernieuwende proces wat een alternatief biedt op begraven en cremeren. Het wordt inmiddels toegepast in Canada en de Verenigde Staten. In Nederland mag het nu nog niet maar er ligt een verzoek om de Wet op de lijkbezorging te moderniseren en dit wel toe te staan. Lees meer over Sandy Sullivan

 

Michael Letens
Michael Letens heeft ruim 10 jaar ervaring met online marketing en focust zich met Clickables op de uitvaartbranche. Daarin helpt hij ondernemers om online gevonden te worden en meer rendement uit online marketing te halen. Hij volgt digitale trends op de voet en zal vertellen hoe je binnen de sterk concurrerende uitvaartmarkt toch op kunt vallen. Lees hier meer over Michael Letens

Kennis

Hoe laat je jouw bedrijf meegroeien met alle ontwikkelingen? Laat je bijpraten door diverse gerenommeerde sprekers. Kennis is macht!

Inspiratie

Laat je inspireren door de meest vernieuwende producten en diensten van interessante bedrijven uit de branche. Inspiratie leidt tot vernieuwing!

Netwerken

Leer andere, interessante professionals uit de uitvaartbranche kennen, deel ervaringen en ga de samenwerking aan. Met een breder netwerk kom je verder!

Contact

Ben je een uitvaartondernemer en wil je een toegangsticket reserveren voor het congres? Of ben je een toeleverancier en wil je te weten komen hoe je kunt deelnemen aan het congres als gastspreker of als standhouder? Vul dan onderstaand formulier in. Vergeet niet te vermelden of je als bezoeker, gastspreker of als standhouder wilt komen.

info@rememberme.nl
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
Rusthoflaan 58-60
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje