Funeral Future

Tweejaarlijks organiseren wij de Funeral Future. Ben jij klaar voor de uitvaart van de toekomst?

Wil je up to date blijven?

Meld je dan hier aan

Wil je up to date blijven?

Meld je dan hier aan

Funeral Future

Ben jij een uitvaartondernemer en wil je up to date blijven?

Het bedrijfsleven is volop in ontwikkeling, de consument wordt steeds kritischer en ook uitvaartland verandert... 
Als uitvaartondernemer kun je hier niet omheen! Daarom hebben wij in samenwerking met het NDC Mediagroep het event Funeral Future georganiseerd op 26 maart 2019, een congres dat geheel in het teken stond van de TOEKOMST. Het congres was zo ingericht om de uitvaartondernemer even uit de dagelijkse praktijk te halen en om de nodige toekomstgerichte kennis, inspiratie en connecties te geven zodat de ondernemer weer verder kan groeien. 

Ben je toeleverancier en wil je jouw product tonen?

Ben je toeleverancier in de uitvaartbranche en wil je op ons volgende congres graag deelnemen als standhouder of als gastspreker? Dat kan! Ons congres biedt jou de uitgelezen kans om jouw producten of diensten te tonen. Op de deelnemerspagina vind je de bedrijven die aanwezig waren op het congres Funeral Future in 2019.

 

Doel van de dag

Het doel van ons congres was om uitvaartondernemers binnen de branche op een energieke manier up to date te brengen en te houden. Wat zijn nieuwe, relevante (technologische) ontwikkelingen binnen het bedrijfsleven en binnen de branche? Wat kunnen we leren van andere branches? Wat zijn toekomstige trends? Wat wil de consument nu eigenlijk echt? Hoe groei ik mee met mijn bedrijf? Allemaal vragen die aan bod kwamen. Daarnaast was er gelegenheid om in contact te komen met andere professionals en om kennis te maken met toeleveranciers die iets bijzonders of vernieuwends te bieden hebben binnen de branche. Uiteindelijk ging je naar huis met meer relevante kennis, interessante connecties en zat je weer boordevol inspiratie om verder door te groeien met jouw bedrijf!

The best way to predict the future is to create it

Programma

Tijdens het congres waren er een aantal topsprekers, te weten:

Ruud Veltenaar

Hij is de ‘Inspirator van transformatie’. Zijn heldere visie op de toekomst, transformationeel leiderschap en innovatief ondernemerschap zijn uniek, aanstekelijk en verfrissend. Ruud is trendwatcher en bijzonder hoogleraar en verzorgt lezingen voor bedrijven over de hele wereld... Speciaal voor ons congres kwam hij 26 maart naar Assen! Lees meer over Ruud Veltenaar.

 

Pier Baarsma

Pier Baarsma werkt sinds 2015 bij NDC Mediagroep als commercieel directeur en sinds 2018 is hij Algemeen directeur. Eerder was hij managing director van Walvis Participaties, founding partner bij BST-Brands en country manager Coca-Cola Nederland. Lees meer over Pier Baarsma.

 

Sandy Sullivan

Sandy Sullivan kwam speciaal voor dit congres vanuit Schotland naar Assen om te vertellen over resomeren (oplossen in water). Hij is biochemicus en de uitvinder van dit vernieuwende proces wat een alternatief biedt op begraven en cremeren. Het wordt inmiddels toegepast in Canada en de Verenigde Staten. In Nederland mag het nu nog niet maar er ligt een verzoek om de Wet op de lijkbezorging te moderniseren en dit wel toe te staan.

 

Michael Letens
Michael Letens heeft ruim 10 jaar ervaring met online marketing en focust zich met Clickables op de uitvaartbranche. Daarin helpt hij ondernemers om online gevonden te worden en meer rendement uit online marketing te halen. Hij volgt digitale trends op de voet en vertelde tijdens het congres hoe je binnen de sterk concurrerende uitvaartmarkt toch op kunt vallen. Lees hier meer over Michael Letens.

Kennis

Hoe laat je jouw bedrijf meegroeien met alle ontwikkelingen? Laat je bijpraten door diverse gerenommeerde sprekers. Kennis is macht!

Inspiratie

Laat je inspireren door de meest vernieuwende producten en diensten van interessante bedrijven uit de branche. Inspiratie leidt tot vernieuwing!

Netwerken

Leer andere, interessante professionals uit de uitvaartbranche kennen, deel ervaringen en ga de samenwerking aan. Met een breder netwerk kom je verder!

Contact

Ben je een uitvaartondernemer en wil je op de hoogte blijven van toekomstige congressen van RememberMe? Of ben je een toeleverancier en wil je te weten komen hoe je kunt deelnemen aan het volgende congres als gastspreker of als standhouder? Vul dan onderstaand formulier in. Vergeet niet te vermelden of je als bezoeker, gastspreker of als standhouder wilt komen.

info@rememberme.nl
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
Rusthoflaan 58-60
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje