Funeral Future

Ben jij klaar voor de uitvaart van de toekomst? Bezoek dan op 26 maart 2019 het congres Funeral Future! Lees hieronder verder...

Maak gebruik van de vroegboekkorting

Bestel meteen een ticket

Maak gebruik van de vroegboekkorting

Bestel meteen een ticket

Funeral Future

Ben jij een uitvaartondernemer en wil je up to date blijven?

Het bedrijfsleven is volop in ontwikkeling, de consument wordt steeds kritischer en ook uitvaartland verandert...
Als uitvaartondernemer kun je hier niet omheen! Daarom organiseren NDC Mediagroep en RememberMe het event Funeral Future, een congres dat geheel in het teken staat van de TOEKOMST. Het congres haalt je even uit de dagelijkse praktijk en geeft je de nodige toekomstgerichte kennis, inspiratie en connecties zodat jouw bedrijf weer verder kan groeien. 

Ben jij werkzaam als uitvaartondernemer of ben je van plan dit te doen en wil je up to date blijven? Reserveer dan nu je ticket naar de toekomst...Dit doe je door een mail te sturen aan funeralfuture@ndcmediagroep.nl. Geef in de mail aan hoeveel tickets je wilt en geef je naam en bedrijfsnaam op. Tickets voor het congres kosten € 55 p.p. (incl btw). Let op: tot 15 december krijg je een vroegboekkorting. Tickets kosten dan € 40 p.p.(incl. btw).

- Datum: 26 maart, 16.00-20.00 uur

- Locatie, Bonte Wever, Stadsbroek 17, 9405 BK Assen

 

Ben je toeleverancier en wil je jouw product tonen?

Ben je toeleverancier in de uitvaartbranche en wil je graag deelnemen als standhouder of als gastspreker? Dat kan! Het congres biedt jou de uitgelezen kans om jouw producten of diensten te tonen. Aangezien het congres uitsluitend bezocht zal worden door uitvaartondernemers krijg je met jouw product of dienst een exclusieve plek. Let op: er is maar beperkte ruimte beschikbaar voor standhouders. Wees er dus snel bij! Op de deelnemerspagina vind je meer informatie.

 

Doel van de dag

Het doel van ons congres is om uitvaartondernemers binnen de branche op een energieke manier up to date te brengen en te houden. We halen je even uit de dagelijkse praktijk en nemen je mee naar de toekomst van de uitvaart. Wat zijn nieuwe, relevante (technologische) ontwikkelingen binnen het bedrijfsleven en binnen de branche? Wat kunnen we leren van andere branches? Wat zijn toekomstige trends? Wat wil de consument nu eigenlijk echt? Hoe groei ik mee met mijn bedrijf? Allemaal vragen die aan bod komen. Daarnaast is er gelegenheid om in contact te komen met andere professionals en om kennis te maken met toeleveranciers die iets bijzonders of vernieuwends te bieden hebben binnen de branche. Uiteindelijk ga je naar huis met meer relevante kennis, interessante connecties en zit je weer boordevol inspiratie om verder door te groeien met jouw bedrijf!

The best way to predict the future is to create it

Kennis

Hoe laat je jouw bedrijf meegroeien met alle ontwikkelingen? Laat je bijpraten door diverse gerenommeerde sprekers. Kennis is macht!

Inspiratie

Laat je inspireren door de meest vernieuwende producten en diensten van interessante bedrijven uit de branche. Inspiratie leidt tot vernieuwing!

Netwerken

Leer andere, interessante professionals uit de uitvaartbranche kennen, deel ervaringen en ga de samenwerking aan. Met een breder netwerk kom je verder!

Contact

Ben je een uitvaartondernemer en wil je een toegangsticket reserveren voor het congres? Of ben je een toeleverancier en wil je te weten komen hoe je kunt deelnemen aan het congres als gastspreker of als standhouder? Vul dan onderstaand formulier in. Vergeet niet te vermelden of je als bezoeker, gastspreker of als standhouder wilt komen.

info@rememberme.nl
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
Rusthoflaan 58-60
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje