Gijsje Teunissen

Gijsje Teunissen is gastblogger voor RememberMe.nl en vertelt wat ze zoal meemaakt als uitvaartbegeleider. Lees hieronder haar blogs.

Lees hier meer over onze gastbloggers

troostreizen

Troostreizen voor nabestaanden

Gastblogger en tevens uitvaartbegeleider Gijsje Teunissen vertelt in haar nieuwste gastblog 'Troostreizen voor nabestaanden' over de eerste troostreis naar Spanje. Deze organiseert ze voor mensen die een dierbare verloren zijn.

een heel groot afscheid

Heb jij nagedacht hoe je je afscheid zou willen?

Gastblogger en tevens uitvaartbegeleider Gijsje Teunissen vertelt in haar nieuwe gastblog over een heel groot afscheid dat ze bij iemand thuis organiseert. Het wordt een grote en tevens persoonlijke uitvaart.

Ik ga nooit dood

Ik ga nooit dood

'Ik ga nooit dood' denken nog steeds veel mensen. Gastblogger en tevens uitvaartbegeleider Gijsje Teunissen vertelt in haar nieuwe gastblog hoe belangrijk het is om na te denken en te praten over je uitvaartwensen.

afscheid in de tuin

Het mooiste afscheid ooit

In haar nieuwe gastblog vertelt Gijsje Teunissen over een afscheid in de tuin. Een bijzondere uitvaart van een lieve oma. Volledig georganiseerd door de kinderen en kleinkinderen met als locatie de eigen tuin, waar oma zo trots op was.

Uitvaart aan het strand

Terug naar de zee

Gijsje Teunissen in uitvaartbegeleider en gastblogger bij RememberMe.nl. In deze blog vertelt ze over een uitvaart aan het strand. "Ik ontmoette Lisa in het huis van haar ouders. Hier was zij enkele maanden geleden ingetrokken, omdat zij sinds de vernietigende diagnose niet meer zelfstandig kon wonen..."

lintenritueel

Twee keer de wereld rond, en verder

Tegen het einde vroeg ik het gezin om rondom Hanneke te komen staan voor het lintenritueel. Nog één keer voelden zij Hanneke via hun lint heel dichtbij.

Meer laden
Bezig met meer laden...
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje