0
Terug naar overzicht

Blooming Ashes

Klanten
beoordeling
0,0

Porseleinen interieursieraden om de as van overleden dierbare een ereplaats te geven in het interieur

Blooming Ashes is ontstaan vanuit deze gedachte. Want waarom zouden we de as van een overleden dierbare wegstoppen als we het ook kunnen verwerken in een interieursieraad om te kunnen aanraken en koesteren. Om herinneringen op te halen en je weer even verbonden te voelen met verloren geliefden op een positievere manier.

Porseleinen en/of glazuren gemaakt met de as van verloren geliefden

Blooming Ashes maakt interieursieraden van de as van uw overleden dierbare(n). Dit betekent dat de as gebruikt wordt om het object van te maken. Hierdoor kan het interieursieraad een andere vorm en functie krijgen. Zo kan er bijvoorbeeld een waxinelichtje gebrand worden of verse of gedroogde bloemen worden geplaatst in het interieursieraad. Het is dus geen urn maar een interieursieraad gemaakt van en met de as. Door de as krijgt het object een mooie structuur en een parelmoerachtige glans. Voor dit product wordt maar een klein gedeelte van de as gebruikt. 

Handgemaakt op basis van uw persoonlijke wensen

Elk interieursieraad wordt op bestelling, met de hand gemaakt op basis van uw persoonlijke wensen. Omdat het object met de hand gemaakt wordt en elk as anders is van samenstelling is ieder interieursieraad uniek en er een om te koesteren.  

Producten en verdere informatie

Heeft u een vraag, wilt u een keer langs komen om de producten in het echt te bekijken of wilt u een product wat niet op de site staat? Mail of bel dan gerust. U bent ook van harte welkom in mijn atelier. Ik kijk er naar uit van u te horen en misschien een betekenisvol interieursieraad voor u te maken.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hoogpoort 7, 5253 RN, Nieuwkuijk

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Blooming Ashes voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hoogpoort 7, 5253 RN, Nieuwkuijk
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje