0
Terug naar overzicht

WaterRitme

Klanten
beoordeling
0,0

Het loslaten houdt een groot verlies in ……
Het loslaten houdt een belofte in.
Het loslaten houdt emotie in.
Het loslaten houdt eeuwigheid in…..

Het loslaten van uw geliefde is zeer emotioneel, maar ook ongelooflijk mooi en dierbaar. Om de laatste wens van uw geliefde in te vullen bieden wij de mogelijkheid om in besloten kring de as van uw dierbare te verstrooien over het water.
Wij zorgen ervoor dat u dat kan doen op uw eigen manier waarvoor u alle tijd kunt nemen voor een liefdevolle herinnering.

Het Haringvliet, een voormalige zeearm van de Noordzee, is een bijzonder vaargebied met een hele diversiteit aan Deltanatuur. Het Haringvliet ligt tussen de Zuid-Hollandse eilanden Voorne-Putten en Goeree-Overvlakkee.
Het Haringvliet vormt van oudsher de belangrijkste afvoerweg van rivierwater van de Rijn, Maas en Waal. Het wordt ook wel “de kraan van Nederland” genoemd. Het Haringvliet heeft een zoetwatergetij door de sluisverbinding met de zee. Bij laag water op zee stroomt het water rustig van het Haringvliet naar de zee.

Wij maken gebruik van biologische oplosbare urnen.
De biologische urnen zijn van organisch materiaal gemaakt (onder andere van cellulose of zout). De crematie as wordt zorgvuldig in een organische zak gedaan. Deze organische zak wordt in de biologische urn geplaatst. Eenmaal in het water zinkt de urn in ongeveer 2 tot 3 minuten doordat de urn het water absorbeert. Op dat moment begint het oplossen van de organische zak met de crematie as en de urn zelf. De crematie as komt vrij in het water en kan zijn weg vervolgen, waardoor de as met het getij in het Haringvliet meegevoerd kan worden naar zee.

U vaart met ons op een Grand Banks 42 Europa. Dit luxe motorschip is afgeleid van een Amerikaanse trawler.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Deltahaven 61, 3251 LC , Stellendam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met WaterRitme voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Deltahaven 61, 3251 LC , Stellendam
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje