Terug naar overzicht

Anders Bloemstyling

Klanten
beoordeling
0,0

Mijn naam is Lenie Lomulder en ik ben de trotse eigenaar van Anders Bloemstyling. 

Met de bloemcreaties die ik maak voor een uitvaart, wil ik de herinneringen van de overledene aan de nabestaanden weergeven. Vaak met persoonlijke elementen en teksten. 

De gesprekken met de nabestaanden raken mij en ik vind het dankbaar werk om in zo’n moeilijke tijd iets voor hen te kunnen betekenen. 

Naast het maken van mooie bloemcreaties is er meer mogelijk op dit vlak. Ik verzorg samen met mijn team de complete sfeer en beleving voor uitvaarten, van rouwkamer tot de uitvaart zelf. Hiermee willen wij de overledene herbeleven.

Deze beleving ontstaat uit de verhalen van de nabestaanden die wij tot uiting brengen in styling met persoonlijke elementen gecombineerd met bloemcreaties.

Uit onderzoek is namelijk gebleken dat herkenning d.m.v. persoonlijke elementen van de overledene enorm helpt bij een goede rouwverwerking van de nabestaanden.

“Iedere persoon is anders, elk gesprek is bijzonder, ieder heeft zijn eigen verhaal en ik vertaal dit in de bloemstyling die daarbij past, net zo uniek en bijzonder als degene waar ik het voor maak.”

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Brinkstraat 3, 9411 KJ, Beilen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Anders Bloemstyling voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Brinkstraat 3, 9411 KJ, Beilen
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje