0
Terug naar overzicht

Afscheid met Bloemen

Klanten
beoordeling
0,0

Afscheid nemen doe je met bloemen

Bloemen hebben iets wonderlijks. Ze geven troost en warmte. Tonen je glimlach ondanks verdriet en rouw. Bij Afscheid met Bloemen kies je voor de mooiste bloemen. Van complete rouwarrangementen tot prachtige troostboeketten.

Afscheidsbloemen die je wensen overtreffen

Voor een gedenkwaardig afscheid is maar één kans. Daarom zijn wij niet van het beloven, maar van het doen. Onze aangesloten bloemisten vertalen je emotie en medeleven in een prachtig rouwarrangement, rouw- of troostboeket. Voor nabestaanden is het een herinnering aan een mooi afscheid. Een respectvolle blijk van persoonlijk medeleven.

Elke bestelling die je bij ons doet gaat naar de aangesloten bloemist in die regio. Zo ben jij verzekerd van de juiste zorg en aandacht en kunnen wij de afscheidsbloemen leveren die jouw wensen overtreffen.

Wie is 'Afscheid met Bloemen'

Lilian Ebus en Chris Derksen zijn de eigenaren van "Afscheid met Bloemen". Met eigen ‘roots’ in de wereld van de bloemen verstaan zij als geen ander het bloemistenvak. “We hebben allebei een bijzondere affiniteit met afscheidsbloemen. Net als de andere bloemisten van Afscheid met Bloemen. Bloemen zijn ons vak en rouwbloemen gaan ons aan het hart. Dat zit diepgeworteld.”

Elke aangesloten bloemist heeft een Afscheid met Bloemen fotoboek

Liever persoonlijk in gesprek met onze aangesloten bloemisten in de winkel? Een overzicht van de mooiste rouwarrangementen, rouw- en troostboeketten van Afscheid met Bloemen hebben zij ook in een mooi fotoboek.
 

Ook bij mij in de buurt?

Vind een met zorg geselecteerde bloemist van Afscheid met Bloemen ook bij jou in de buurt. Klik op de kaart en verzeker jezelf van het mooiste afscheid met bloemen.

Speciale wensen of persoonlijk advies? Mail of bel ons gerust. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9 uur ‘s ochtends tot 9 uur ’s avonds. 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Nederland

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Afscheid met Bloemen voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Nederland
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje