Terug naar overzicht

Bloemenboutique Botanica

Klanten
beoordeling
0,0

Al meer dan 35 jaar een begrip in Den Haag en omstreken.

Wij hebben een groot assortiment aan bloemen en planten. Onze producten komen uitsluitend van Hollandse kwekers. Ook hebben wij mooie vazen, potten en leuke kado artikelen waarin wij inspelen op het seizoen. Wij bieden altijd goeie service kwaliteit en vriendelijkheid. Dat is waar wij al 35 jaar trots op zijn en nog steeds heel belangrijk is voor ons.

Uw rouwbloemwerk en afscheidsarrangementen specialist in Den Haag.

In onze speciale ruimte kunnen wij samen met u al uw wensen voor het verlies van uw dierbare bespreken. De kleuren, vormen en soorten bloemen waar uw dierbare van hield is allemaal mogelijk om voor u te verzorgen. In elke vorm kunnen wij een arrangement voor u maken. Een hartvorm, ovaal bloemstuk een biedermeier of het bekleden van de kist alles is mogelijk. Wij bezorgen al het bloemwerk zelf en zorgen dat het goed en netjes wordt afgeleverd.

Als u liever in uw eigen omgeving samen met uw familie wilt bespreken wat uw wensen zijn dan komen wij ook bij u aan huis. 
Maak telefonisch of per mail een afspraak. U wordt dan altijd netjes dor ons te woord gestaan en begeleid met de keuzes die u maakt voor uw dierbare.

Urnen en Assieraden bij Bloemenboutique Botanica Den Haag

Botanica is als enige bloemist in Den haag waar u een keuze heeft uit mooie Urnen en Assieraden. Wij hebben in onze speciale ontvangst ruimte verschillende Urnen en Assieraden waar u geheel vrijblijvend naar kunt komen kijken. In de uitgebreide catalogus zijn er nog meer mogelijkheden die wij u kunnen bieden. 

Het is altijd fijn om even een afspraak te maken zodat wij de tijd kunnen nemen om het in alle rust met u te kunnen bespreken. Het vullen van de Urnen en Assieraden doen wij ook zelf. Hierin bieden wij u de gelegenheid om zelf ook aanwezig te zijn. Dit gebeurt meestal aan het eind van de dag in samenspraak met u. 

Voor het maken van een afspraak kunt u een mail sturen naar :info@botanica-bloemen.nl u kunt ons ook telefonisch bereiken. Ons telefoonnummer is 070 3559111.

Namens Corrine Kooper en het team van Botanica wensen wij u heel veel sterkte in de moeilijke periode.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Frederik Hendriklaan 248, 2582 BM, Den Haag

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Bloemenboutique Botanica voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Frederik Hendriklaan 248, 2582 BM, Den Haag
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje