0
Terug naar overzicht

Bloemenfee

Klanten
beoordeling
0,0

Ook op een zwarte dag horen bloemen erbij. Ze kunnen fleurig of juist ingetogen zijn, wij stemmen ze altijd af op de overledene. De Bloemenfee maakt rouwboeketten en rouwstukken, geschikt als een stijlvol en bijzonder eerbetoon voor het moment van afscheid. 

Stemmig of uitbundig

Elke begrafenis of crematie is anders. Waar bij de één alles stemmig moet zijn, kiest een ander voor een uitbundige explosie van bloemen en kleuren. Hoe opvallend of juist ingetogen u het ook wilt, ik maak deze creaties speciaal voor u. De Bloemenfee creëert echte kunstwerken met fragiele bloemen, waardoor het rouwstuk of rouwboeket opvalt zonder te groot te lijken. Ik adviseer hierbij ook graag over wat het juiste formaat is. 

Eerbetoon van bloemen

Juist tijdens de uitvaart kan de overledene herinnerd worden om wie hij of zij was. Een rouwstuk kan bijdragen aan de gewenste sfeer op een uitvaart. Daarom bespreekt de Bloemenfee altijd wat de wensen zijn van de klant en wie de overledene was. Zo ontstaat er een rouwstuk of rouwboeket dat met bloemen en groen vertelt wat voor persoon er herinnerd wordt. Ik maak gedetailleerd rouwwerk, in de stijl van de persoon die overleden is, als bijzonder en levendig eerbetoon.

De Bloemenfee is Sandra Klinkenberg, een ervaren en creatieve bloemist. Vanuit Diemen maakt zij bijzondere bloemstukken waarbij ze altijd rekening houdt met de wensen en voorkeuren van de opdrachtgever. Alle rouwstukken en rouwboeketten worden persoonlijk  voor u gemaakt. Als u rouwwerk wilt bestellen kunt u contact opnemen voor de verdere details. U kunt mij mailen of kijken op de website. De bloemen worden vervolgens voor u ingekocht. Bestellingen en leveringen van rouwwerk zijn op alle dagen na overleg mogelijk. 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hofstedenweg13, 1111 SE, Diemen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Bloemenfee voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hofstedenweg13, 1111 SE, Diemen
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje