Terug naar overzicht

Bloemsierkunst Anneke Kapteyn

Klanten
beoordeling
0,0

Wij zijn al 60 jaar een begrip in Utrecht en omstreken. Wij maken als specialist persoonlijk, liefdevol en met zorg rouwbloemwerk op maat. Bij ons staat voorop dat wij een voor u en de overledene passend bloemenafscheid creëren.

Onze bloemen

Wij krijgen iedere dag verse bloemen aangeleverd en ons assortiment is dan ook meer dan uitgebreid te noemen. Onze inkoop beslaat de drie grootste veilingen van Nederland, waar het wereldassortiment aan bloemen wordt aangeboden. Met andere woorden, alles wat in de wereld te koop is kunt u bij ons krijgen. Hierdoor kunnen wij ingaan op uw specifieke wens.

Een laatste groet

Men wil er liever niet mee worden geconfronteerd, maar de dood is nu eenmaal een onderdeel van het leven. Op een goede manier afscheid nemen kan dan ook helpen bij het rouwverwerkingsproces. Een uitvaart wordt vaak zo verzorgd dat het een weerspiegeling is van de overledene. Bloemen kunnen dit aspect visualiseren. Hiermee vormen bloemen vaak een belangrijk onderdeel van de uitvaart. 

In onze winkel is een speciale ruimte waar wij samen met u al uw wensen over het bloemwerk bij de begrafenis of crematie kunnen bespreken. Wij hebben diverse boeken met rouwarrangementen en voorzien u van professioneel advies. Uiteraard kunnen wij aan uw specifieke wensen voldoen. Wij kunnen ook de kerk of het crematorium voor u in gepaste stijl aankleden. In onze webshop vindt u een overzicht van arrangementen die wij hebben gemaakt met bijhorende prijzen, zodat u een idee krijgt wat u kunt verwachten voor welke prijs. 

U kunt uw bloemen snel en gemakkelijk bij ons bestellen via onze webshop. Maar ook voor persoonlijk advies of meer informatie over het bestellen van bloemen zijn wij dagelijks bereikbaar. U kunt ons gerust bellen of mailen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Jan van Scorelstraat 12, 3583 CP , Utrecht

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Bloemsierkunst Anneke Kapteyn voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Jan van Scorelstraat 12, 3583 CP , Utrecht
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje