Terug naar overzicht

Van der Schans Bloembinders V.O.F.

Klanten
beoordeling
0,0

Verdriet vertaalt zich in bloemen, daar leggen wij al ons gevoel en vakmanschap in. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een mooi eenvoudig boeket, een bloemstuk of een grote kistbedekking. Elke creatie krijgt bij ons evenveel aandacht, omdat het moment van afscheid het laatste moment is waarop u uw gevoel naar de overledene kunt uitdrukken.

Een rouwarrangement of rouwboeket is bij ons helemaal naar eigen kleur en model samen te stellen. We leveren werk variërend van een mooi eenvoudig boeket tot aan een specialistisch rouwarrangement, waarin bijvoorbeeld een beroep of hobby uitgebeeld wordt. Daarnaast maken wij ook kransen voor een herdenking die we geheel laten aansluiten op uw wensen. Onze deskundige medewerkers maken het helemaal zoals u het hebben wilt. Omdat wij zelf onze linten drukken, kunnen we het door u bestelde rouwwerk snel leveren. Eventueel kan het dezelfde dag nog bezorgd worden. Wat de mogelijkheden zijn op het moment van bestellen, kunt u het beste even met één van onze medewerkers bespreken. 

Wij bezorgen onze rouwarrangementen ook buiten Dordrecht. Voor de verschillende soorten voorbeelden van rouwarrangementen, kunt u in de webwinkel kijken. Daar kunt u het arrangement van uw keuze bestellen. Wij zorgen er dan voor dat u een arrangement ontvangt precies zoals u dat wilt. 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Van Oldenbarneveltplein 17-18, 3317 EP , Dordrecht

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Van der Schans Bloembinders V.O.F. voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Van Oldenbarneveltplein 17-18, 3317 EP , Dordrecht
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje