Terug naar overzicht

Wolter Strijker

Klanten
beoordeling
0,0

Afscheidsbloemen met gevoel en liefde

Uniek concept
Vanuit mijn atelier maak ik bloemencreaties die een verhaal vertellen. Ik heb mij gespecialiseerd in het maken van afscheidsbloemen, rouwboeketten en grafbedekkingen. Door mijn specialisatie maak ik geen alledaagse bloemstukken, maar bloemsierkunst met oog voor detail. Het is mijn vak om verhalen vol herinneringen, te laten vertalen door de bloemen en natuurlijke materialen waar ik mee werk.

Persoonlijk
Uw wensen vormen de basis voor het creatieve proces, waarin persoonlijk contact centraal staat. De samenwerking die ik met u aanga, gaat verder dan het inventariseren van wensen. Er is ruimte voor persoonlijke toevoegingen aan de bloemencreatie en al uw wensen zijn bespreekbaar. Wat iemand typeert kan heel verschillend zijn, een verwijzing naar het karakter, een hobby, een familieband of de lievelingskleur, ik maak iets dat eigen is aan de persoon.

Creatief
Vormen, kleuren en symboliek verwerk ik subtiel of juist sterk aanwezig. Ik versta de kunst om tegenstrijdige materialen te laten samenkomen tot een verrassend geheel. Klassiek, kleurrijk, modern of juist traditioneel, uw idee vormt mijn opdracht Wolter Strijker

Naar aanleiding van mijn openingsfoto; Bloemen vertellen het verhaal…
Haar leven kende ups en downs, ieder dag liep zij hetzelfde rondje door de uitbundig bloeiende natuur.

Samen met de familie heb ik hetzelfde rondje gelopen en onderweg materialen verzameld, maar ook stilgestaan bij dat wat niet meer is.

De verzamelde materialen vormden de basis voor het afscheidsbloemstuk. De twee stelen van de Angelica (Engelwortel) staan symbool voor de hechte familieband. De uitbundige pastelkleuren en gekleurde bessen van de Kardinaalsmuts geven een beeld van het leven zoals zij het leefde.

De materialen zoals schors, hout en stenen laten het contrast zien van leven en dood. Ingetogen en kleurrijk was haar leven en dat is terug te zien in het gebruik van o.a. Hortensia, Ridderspoor en Verbena. 

Dit was haar verhaal, nu is het een herinnering.

Bloemen vertellen het verhaal…..
Wolter Strijker.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Vermeerstraat 150, 3817 DJ, Amersfoort

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Wolter Strijker voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Vermeerstraat 150, 3817 DJ, Amersfoort
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje