0
Terug naar overzicht

Maitre Frederic

Klanten
beoordeling
0,0

Wij helpen u graag bij het organiseren van uw bijzondere momenten. Zowel uw dierbare particuliere, alsmede uw zakelijke gelegenheden.

Maitre Frederic levert maatwerk en gaat daarbij zeer zorgvuldig en professioneel te werk. Het vertrekpunt is altijd een persoonlijk gesprek, waarbij alle wensen en ideeën nauwkeurig worden geïnventariseerd. De locatie, decoratieve invulling en als paradepaardje de culinaire wensen worden uitgebreid met u doorgesproken.

Vervolgens gaan wij met uw vraagstelling aan de slag en schrijven een eerste op maat gemaakt conceptvoorstel. Dit concept spreken wij vervolgens met u door en waar nodig wordt deze verfijnd, binnen de budgettaire mogelijkheden.

Maitre Frederic heeft haar roots in de keuken en kookt uitsluitend met de meest pure en dagverse producten. De aanvoer van deze mooie producten variëren zeer in de verschillende jaargetijden.

Wij kiezen er dan ook bewust voor u alleen seizoensgebonden gerechten aan te bieden, welke uitblinken in hun volle, rijpe smaken. Onze chefs werken samen met topchef Ron Blaauw om u de mooiste gerechten te serveren.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Berkelse Poort 147, 2651 JX, Berkel en Rodenrijs

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Maitre Frederic voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Berkelse Poort 147, 2651 JX, Berkel en Rodenrijs
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje