Terug naar overzicht

Crematorium Tilburg en omstreken

Klanten
beoordeling
0,0

’En daarom ging je heen, terug naar het stralende licht vanwaar je eens gekomen was’

Mooi gelegen in het groen biedt Crematorium Tilburg al meer dan 30 jaar een plek voor een respectvol en persoonlijk afscheid. Inmiddels heeft het crematorium 3 aula’s waar u een ochtend of een middag de tijd kunt nemen om te herdenken, te rouwen en afscheid te nemen met uw eigen rituelen.

Iedere aula heeft een eigen sfeer en grootte (50 – 200 personen). Voor een groter gezelschap bieden wij de mogelijkheid om het afscheid via videoschermen te volgen in aangrenzende ruimtes. Sinds kort is online streamen mogelijk voor nabestaanden die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn.

Als u heeft gekozen voor cremeren, kunt u met een select gezelschap uw dierbare naar de ovenruimte begeleiden. Is begraven uw keuze, dan kunt u uw dierbare begeleiden naar de naast het crematorium gelegen begraafplaats of een andere begraafplaats. Een mogelijkheid waar steeds vaker gebruik van wordt gemaakt.

Na de afscheidsdienst of een afscheid elders, bent u welkom in een van de sfeervolle condoleanceruimtes. Afhankelijk van uw wensen serveren wij u daar koffie, thee, fris en alcoholische dranken. Daarnaast bieden wij een uitgebreid assortiment aan etenswaren. Het volledige assortiment staat op onze website, een speciale folder sturen wij u graag toe.

In de tuinen rond het crematorium zijn er allerlei mogelijkheden voor asbestemming. U kunt de urn met as plaatsen in een muur met nissen (columbarium) of op een mooie plaats in de urnen-, natuur- of watertuin. Ook kunt u de as verstrooien op een van de strooivelden of u kunt de as meenemen naar huis of een andere dierbare plek.

Onze medewerkers weten als geen ander hoe belangrijk een goed afscheid is, zij informeren en adviseren u graag over al onze mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op of maak een afspraak voor een oriënterend bezoek aan het crematorium en het afscheidspark.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Karel Boddenweg 5, 5044 EL, Tilburg

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Crematorium Tilburg en omstreken voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Karel Boddenweg 5, 5044 EL, Tilburg
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje