0
Terug naar overzicht

Crematorium Tilburg en omstreken

Klanten
beoordeling
0,0

Een sfeervolle plek om afscheid te nemen, te rouwen en te herinneren.

Crematorium Tilburg en omstreken

In het Afscheidspark liggen meerdere afscheids- en herinnerlocaties waar u op een persoonlijke en respectvolle manier afscheid van een overleden dierbare kunt nemen. Iedere locatie heeft een eigen sfeer en grootte (50 – 200 zitplaatsen). Bij een groter gezelschap is het mogelijk om het afscheid via videoschermen te volgen in aangrenzende ruimtes. Nabestaanden die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn, kunnen het afscheid via online streaming volgen.

Vanuit deze locaties kunt u uw dierbare met een select gezelschap naar de ovenruimte begeleiden. Als de overledene begraven wordt, kunt u uw dierbare begeleiden naar de naast het crematorium gelegen begraafplaats of een andere begraafplaats.

Na het afscheid bent u welkom in een van onze sfeervolle ontmoetingsruimtes met uitgebreide cateringmogelijkheden. Het volledige assortiment staat op onze website, een speciale folder sturen wij u op verzoek toe. Aan u de keuze wat u wilt laten serveren, wij adviseren u graag.

In het Afscheidspark zijn er allerlei mogelijkheden voor de asbestemming. U kunt de urn met as plaatsen in een muur met nissen (columbarium) of op een mooie plaats in de urnen-, natuur- of watertuin. Ook kunt u de as verstrooien op een van de strooivelden in het park. Als u dat wilt, kunt u de as een maand na de crematie bij ons ophalen om mee naar huis of een andere dierbare plek te nemen.

Wij hebben een uitgebreide collectie van sieraden, urnen en andere gedenksieraden waar een vingerafdruk of (een beetje) as in verwerkt kan worden. Op onze website vindt u een uitgebreide webshop. Daarnaast kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom waar we u vrijblijvend informeren over alle mogelijkheden.

Wilt u meer weten? Onze medewerkers weten als geen ander hoe belangrijk een goed afscheid is, zij informeren en adviseren u graag.

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Karel Boddenweg 5, 5044 EL, Tilburg

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Crematorium Tilburg en omstreken voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Karel Boddenweg 5, 5044 EL, Tilburg
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje