Terug naar overzicht

Begrafenis Fotografie

Klanten
beoordeling
0,0

Het afscheid zal als een roes aan u voorbij gaan. Door middel van fotografie van de dag heeft u een tastbare herinnering. Zo kunt u terugkijken hoe de bloemen eruit zagen, wie er allemaal aanwezig waren en wellicht helpt het u door een moeilijke periode. Ook zijn foto’s vaak erg belangrijk voor nabestaanden die er niet bij konden zijn of voor kinderen die te jong zijn om het te begrijpen.

Robin Looy is de aangewezen afscheidsfotograaf om de uitvaart van uw dierbare vast te leggen. Met de ruime ervaring weet hij tot in detail alles te fotograferen zonder op te vallen. Discreet legt de afscheidsfotograaf de sfeer en details op de mooiste manier vast. U kunt kiezen om de foto’s in zwart wit of in kleur te ontvangen, geheel naar uw wens.

In een persoonlijk gesprek worden uw wensen doorgenomen. De foto’s ontvangt u zo snel mogelijk in hoge resolutie en nabewerkt op USB. De foto’s worden niet afgeteld, maar u krijgt alles wat gefotografeerd is. Robin is werkzaam in heel Nederland en België en werkt tegen een vast tarief. Ook is het mogelijk een boek te laten maken van de dag (meerprijs).

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Vijfhuizenberg 66, 4708 AL, Roosendaal

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Begrafenis Fotografie voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Vijfhuizenberg 66, 4708 AL, Roosendaal
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje