Terug naar overzicht

Jeanine Polderdijk

Klanten
beoordeling
0,0

Een dierbare verliezen is een van de ergste dingen die een mens kan overkomen. Te midden van al het verdriet moet de uitvaart georganiseerd worden en op de dag van de uitvaart lijkt de tijd te vliegen. En daarna is het stil... Juist op dat moment is het zo fijn om een fotoalbum te hebben waar je door heen kunt bladeren als je daar behoefte aan hebt.

"Foto's zijn tastbare herinneringen"

Tijdens een uitvaart heeft iedereen een rol. Je bent familie of je was bevriend met de persoon of de familie. Daar komen ook emoties bij kijken. Als fotograaf ben ik een buitenstaander, ik heb geen emotionele band met de familie en mijn rol is fotograaf zijn. Ik zie de mooie en belangrijke momenten en leg ze in alle rust vast, dat geeft ruimte om een ieder in zijn rol te laten. Op deze manier draag ik bij aan het verwerken van het verlies en het maken van mooie herinneringen. Want afscheid is ook een onderdeel van het leven.

Over Jeanine Polderdijk
Tijdens mijn opleiding fotografie heb ik mij gespecialiseerd in reportages, het vastleggen van echte momenten. De kunst is om niet zichtbaar te zijn tijdens de uitvaart maar toch dichtbij genoeg te zijn om die bijzondere momenten vast te leggen.

Na de uitvaart krijgt u de foto’s digitaal en kan ik fotoalbum maken van een selectie van de foto’s.

Ik woon in Assen en ben werkzaam in de drie noordelijke provincies.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Heideveld 8, 9407 GG, Assen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Jeanine Polderdijk voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Heideveld 8, 9407 GG, Assen
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje