Terug naar overzicht

Foto Deezz

Klanten
beoordeling
0,0

Het leven bestaat uit tal van fasen. De dood hoort daar ook bij. Bijna iedere mijlpaal wordt vastgelegd, waarom het afscheid dan niet?

Mijn naam is Nicole Dees en mijn passie ligt bij het maken van mooie en serene foto’s van belangrijke momenten, zodat herinneringen vastgelegd worden om vast te kunnen houden: “Laat mij jouw verhaal vertellen, dan kun jij je bezig houden met het moment in het hier en nu”. Ik heb vijftien jaar geleden de vakopleiding bij fotovakschool afgerond en daarna diverse workshops en opleidingen gevolgd, waaronder de opleiding tot Bekwaam Afscheidsfotograaf. Naast de afscheidsfotografie houd ik me bezig met portretfotografie, gezinsfotografie en fotografeer ik voor bedrijven. Maar de afscheidsfotografie neemt toch wel een speciaal plekje in mijn hart in, omdat ik hierin echt mijn toegevoegde waarde in terug kan laten zien.

 

Als je een mooi album hebt kun je hierin terugkijken als je daar behoefte aan hebt. Als je er niet voor kiest kan dat niet meer en krijg je er achteraf misschien spijt van. Wat je niet hebt kun je immers niet bewaren. “Had ik het maar geweten”, is dan ook de reactie die ik vaak hoor als ik vol passie over mijn mooie werk praat.

 

Er zijn diverse redenen om voor afscheids- fotografie te kiezen. Nabestaanden beleven het afscheid en de uitvaart vaak in een roes, de tijd vliegt voorbij. Foto’s geven achteraf de gelegenheid om alles nog eens rustig terug te kijken en het afscheid zo een completere plek in je herinneringen te kunnen geven. Als achteraf op foto’s belangrijke momenten vastgelegd blijken te zijn, zoals een troostend gebaar, een glimlach of een omhelzing, kan hier een troostende werking vanuit gaan. Familieleden die in het buitenland wonen en niet of niet op tijd aanwezig kunnen zijn op de plechtigheid zullen een album met veel interesse inzien.

 

Nicole Dees-Janssen

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Mr. Marijnenpark 11, 6716 EK , Ede

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Foto Deezz voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Mr. Marijnenpark 11, 6716 EK , Ede
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje