Terug naar overzicht

Anna Groot uitvaartfotografie

Klanten
beoordeling
0,0

Anna Groot van Foto’s van een uitvaart

Al sinds 2008 ben ik gespecialiseerd in het vastleggen van uitvaarten op foto’s. Het vastleggen van een afscheid is mooi werk, mensen zijn er blij mee. Ook merk ik dat de foto’s kunnen helpen bij de verwerking van het verlies van een dierbare.

Het is mooi dat er tegenwoordig veel aandacht wordt besteed aan het afscheid nemen van een dierbare. Volstond vroeger een kerkdienst, tegenwoordig zijn de mogelijkheden legio. Het is mooi te zien met hoeveel aandacht mensen zelf vorm geven aan het afscheid. Tijdens de bijeenkomst delen ze herinneringen aan de overledene met elkaar, er wordt muziek gemaakt, er zijn gedichten en ook ontbreken lichtbeelden vaak niet.

Een uitvaart is een emotionele gebeurtenis, waar veel familie, vrienden en bekenden bij aanwezig zijn. Vaak gaat deze dag in een roes voorbij. Dan is het fijn om naderhand nog eens rustig terug te kunnen kijken en te zien wat er gebeurde, en wie er allemaal bij waren. Ik vind het een eer om een fotoverslag te mogen maken van een dergelijke gebeurtenis.

Ik ben zo onopvallend mogelijk aanwezig, en probeer er tegelijkertijd helemaal te zijn. Om geen moment te missen. Niet alleen leg ik de ceremonie, handelingen, sprekers en optredens vast. Maar ook alles daaromheen: het tekenen van de condoleance, de aanwezigen. De typische details: een kaartje, de bloemen, kaarsen, de sfeer. En natuurlijk ook zaken die aan de familie voorbij gaat, omdat je nu eenmaal niet overal kunt zijn. Zo fungeer ik als een extra paar ogen.

Ik lever alle foto’s op dvd of een usb-stick. En ik stel een fotoalbum samen, waar je elk moment van de dag in kunt kijken. Samen of alleen. Dit vormt een tastbare en dierbare herinnering aan een hele bijzondere dag.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Frederik Hendrikstraat 91, 3583 VH, Utrecht

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Anna Groot uitvaartfotografie voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Frederik Hendrikstraat 91, 3583 VH, Utrecht
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje