Terug naar overzicht

Uitvaartfotograaf Tin

Klanten
beoordeling
0,0

Uitvaartfotograaf in Rotterdam en omgeving

Een waardig en mooi afscheid is nog het laatste wat u nog kunt doen voor uw dierbare. Het gaat niet alleen om de laatste levensfase, maar zeker aan het leven wat daaraan vooraf ging. We fotograferen bijna alles, geboorte, huwelijk, het leven,…Waarom eigenlijk het afscheid niet?

Bij een overlijden gaat dan ook alles vaak (te) snel en in de bekende roes. Er komt van alles op u af en u moet over veel dingen nadenken en regelen. Een fotograaf is misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar het is al voor velen van onschatbare waarde gebleken.

Fotografie van speciale momenten voor het afscheid

Vanaf het moment van overlijden kan ik (desgewenst) voor u al beginnen met het vastleggen van speciale momenten. Er gebeurt van alles en u kunt dit nu nou eenmaal niet allemaal zien of direct meemaken, daar is o.a. een externe fotograaf een oplossing voor.

Ik (Tin) doe dit werk met veel passie en dankbaarheid en leg de beelden liefdevol op gepaste afstand vast. Door mijn flexibele werken en bereidheid krijgt u, samen met de uitvaart en alles wat daarbij hoort, een waardig en een mooie fijne herinnering voor terug. Foto’s van deze dag en de uren waarop je je zo kwetsbaar voelt, zijn zo waardevol. Voor jezelf, en misschien ook voor mensen die er niet bij konden zijn.

Ook bij een afscheid kan een herinnering en mede middels beeldvormgeving, een goede verwerking zijn, iets wat extra troost kan geven in deze vaak moeilijke tijd,..

Door dit op mijn eigen manier te doen en te streven naar perfectie moeten die foto’s precies brengen wat u van mij verwacht. Mooie en waardige beelden hoort zeker bij een mooi en waardig afscheid! Ook deze dag hoort wel degelijk bij het leven,…

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Müllerkade 627, 3024 EP, Rotterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Uitvaartfotograaf Tin voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Müllerkade 627, 3024 EP, Rotterdam
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje