0
Terug naar overzicht

Inscentives Europe

Klanten
beoordeling
0,0

Inscentives Europe is gespecialiseerd in techniek om o.a. onaangename geuren in ruimten te verwijderen en gebouwen fris te houden.

Geurbeleving

Een geur kan een beleving overbrengen die andere zintuigen niet kunnen ervaren. Ons reukvermogen is direct verbonden met het limbisch systeem, een gebied in de hersenen dat ons ‘pleziercentrum’ wordt genoemd. Dit gedeelte van de hersenen is het centrum van emotionele stimuli en bepaalt de primaire emoties van mensen. Vandaar dat sommige geuren een zeer sterke herinnering kunnen oproepen en een bepaalde indruk kunnen achterlaten.

Geurbeleving binnen een rouwcentrum

Inscentives Europe biedt verschillende geursystemen aan die breed toepasbaar zijn. In een rouwcentrum bijvoorbeeld. Een bezoek aan een rouwcentrum is voor de meesten van ons niet aangenaam. De bedrukte stemming kan dankzij de geursystemen van Inscentives Europe positief beïnvloedt worden door frisse en opwekkende geurbelevingen te creëren. Geur kan op verschillende manieren effect hebben bezoekers. Zo kan geurbeleving:

  • rustgevend werken;
  • helpen bij het vasthouden van de mooie herinneringen
  • bezoekers sneller op hun gemak laten voelen
  • zorgen voor een huiselijke en prettige sfeer om afscheid te nemen.

De juiste geur bij binnenkomst van een rouwcentrum kan ervoor zorgen dat bezoekers zich sneller op hun gemak voelen. In de afscheidsruimte kan de aanwezigheid van bepaalde geuren bijdragen aan de sfeer, ceremonie en afscheid. Veel toegepaste geuren binnen een rouwcentrum zijn Sandalwood, Hibiscus Passion, Red Sequoia, Green Tea & Lemongrass en Cedarwood.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Kronenburgwerf 20, 4812 XR, Breda

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Inscentives Europe voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Kronenburgwerf 20, 4812 XR, Breda
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje