0
Terug naar overzicht

Steenhouwerij Harvas Natuursteen B.V.

Klanten
beoordeling
0,0

Bij Harvas Natuursteen werken échte vakmensen

Harvas Natuursteen is al sinds 1972 toonaangevend in grafmonumenten, familiegraven, gedenktekens en urnen. Liefde voor het vak staat bij ons bedrijf voorop. Er wordt nog ambachtelijk gewerkt door échte vakmensen.

De buitenshowroom biedt plaats aan ruim honderd gedenktekens in verschillende stijlen. Ze zijn vervaardigd van graniet, marmer en hardsteen en worden soms gecombineerd met RVS en glas en of corten staal. Daarnaast heeft Harvas Natuursteen een ruime keuze in urnen. Naast het laten vervaardigen van glazen ornamenten waar de as in verwerkt kan worden behoort ook de water-urn tot een van de mogelijkheden. De bronzen bol, gevuld met de as van de overledene, laat het regenwater door . De as wordt samen met het water in een tijdspanne van tien jaar opgenomen door de aarde. De bol mag in de eigen tuin worden geplaatst.

Het uitzoeken van een gedenkteken is voor velen een moeilijk moment. Het is goed om daar ruim de tijd voor te nemen. In een persoonlijk gesprek informeren wij u over de verschillende mogelijkheden. Een gedenkteken symboliseert de manier waarop iemand in het leven heeft gestaan. Een gravure, beeldje of decoratie zegt vaak meer dan woorden. Er wordt steeds vaker voor gekozen om zelf een ontwerp aan te leveren. In dat geval doen wij ons uiterste best om hieraan zo goed mogelijk uitvoering te geven. Daarnaast zorgen wij voor de benodigde gemeentelijke vergunning en een vakkundige plaatsing van het monument. Ook het restaureren van gedenktekens nemen wij graag voor onze rekening.

Harvas natuursteen ..... waar uw herinneringen tastbaar worden.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Nijverheidsstraat 7, 4143 HN, Leerdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Steenhouwerij Harvas Natuursteen B.V. voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Nijverheidsstraat 7, 4143 HN, Leerdam
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje