0
Terug naar overzicht

Blossom and Pine

Klanten
beoordeling
0,0

Tijdens een uitvaart worden er vaak prachtige woorden gesproken, maar waarom wachten met die speech, dat mooie gedicht of dat prachtige live gezongen nummer?

Al sinds het overlijden van mijn grootouders in de jaren ’80 denk ik hierover na. Zoveel mooie toespraken, maar degene waarover ze gaan, hoort ze niet. Hoe fijn is het om al in een eerder stadium van je leven anderen te laten voelen en ervaren wat ze voor jou betekenen. Dit werkt 2 kanten op. Vanuit jou naar je familie en vrienden die achterblijven en vanuit je familie en vrienden naar jou. 

Ik help je om een passend afscheid bij leven te organiseren. We bespreken jouw wensen en verlangens, totdat we de juiste invulling hebben gevonden. Mijn jarenlange ervaring in het organiseren en uitvoeren van evenementen zorgt ervoor dat ik goed luister naar jouw behoefte en deze op een deskundige, hartverwarmende, creatieve en liefdevolle manier organiseer en uitvoer. 

Mijn empathisch vermogen, integriteit, enthousiasme en openheid zorgen ervoor dat mensen zich snel bij mij op hun gemak voelen. Door de juiste vragen te stellen wordt voor mij duidelijk wat voor samenzijn bij jou past. In een veilige en betrokken samenwerking komt jouw afscheid bij leven tot bloei. Samen creëren we mooie herinneringen die blijven.

- Good memories never fade -

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Bogerdlaan 38 , 1906 XS, Limmen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Blossom and Pine voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Bogerdlaan 38 , 1906 XS, Limmen
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje