0
Terug naar overzicht

Atelier de Lampion

Klanten
beoordeling
0,0

Voor iedereen brandt een lichtje
Een lichtje symboliseert een leven, een herinnering en een liefde die nooit dooft. Evelien de Bruijn maakt in haar Atelier de Lampion verschillende herinneringsproducten van glas: gedenklantaarns voor buiten, kleine glazen gedenkkunstwerken en lichtobjecten voor binnen en glazen gedenkmonumenten voor begraafplaatsen.

Speciaal voor u met de hand gemaakt
Glas en licht geven kleur en warmte aan een gedenkmonumentje. Evelien maakt een ontwerp voor u op maat van abstract tot figuratief. Ook kan as verwerkt worden in het glas. Om een ontwerp te realiseren maakt zij gebruik van verschillende ambachtelijke technieken: glas-in-lood, glas verlijming, glas fusing en schildert zij met de hand portretten en afbeeldingen.

Atelier vol herinneringen
Na een periode gewerkt te hebben als freelance-architect begon Evelien haar glasatelier kort na het overlijden van haar vader. Als jonge man had hij de droom een eigen creatief bedrijf te hebben en startte hij Atelier de Lampion. Helaas kon hij deze nooit realiseren, maar in zijn herinnering nam Evelien de naam over en werkt zij nu aan haar eigen creatieve droom. U kunt op afspraak op het atelier langskomen om vrijblijvend te kijken naar verschillende glazen voorbeelden.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Burgemeester Bosstraat 46, 3043 GD, Rotterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Atelier de Lampion voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Burgemeester Bosstraat 46, 3043 GD, Rotterdam
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje