Terug naar overzicht

Atelier Life Story

Klanten
beoordeling
0,0

Als je iemand in je directe omgeving verliest, een ouder of partner, heb je te maken met ongelofelijk veel verdriet. 

Ik ben Wilma Korrel van Atelier Life Story en maak waardevolle herinneringen van kleding met een emotionele waarde afkomstig van een overleden dierbare. Deze stoffen herinneringen zijn tastbaar en/of draagbaar, waarbij nabestaanden troost kunnen vinden. Zodat zij hun dierbare dichtbij kunnen voelen en deze herinneringen soms letterlijk kunnen omarmen en hun troost kunnen bieden. 

Ook geven deze dierbare herinneringen gespreksstof om met anderen over de overledene te kunnen blijven praten. Op een dag dat verdriet en gemis het ergste is geloof ik dat het wegkruipen onder een deken kan helpen om het verdriet en gemis te verzachten en troost kan bieden. En niet alleen een deken maar denk ook aan het omarmen van een kussen, het omslaan van een plaid helpen hierbij als het is gemaakt van kleding die jouw dierbare heeft gedragen. 

Mijn werkwijze: 

Allereerst neem je contact op en dan plannen we een afspraak voor een persoonlijk gesprek in. Ik kan mij zo voorstellen dat je dit gesprek het liefst in je eigen vertrouwde omgeving wil voeren. Maar je bent ook welkom bij mij thuis. Ik wil dan graag meer weten over jouw dierbare. Met die informatie kan een herinnering nog persoonlijker worden. Samen bespreken we welke herinnering jouw voorkeur heeft en zoeken dan de kleding daarvoor uit. Vervolgens ga ik de gemaakte afspraak uitvoeren. Tijdens dat proces zoek ik regelmatig contact om je door middel van e-mails en foto's op de hoogte te houden. 

Mijn aanbod: 

Denk aan een deken, plaid, kussen, voetenbankje, opbergmand, tas, ketting, armband, haarband, sjaal, rugzak, knuffel, en niet te vergeten een portret van stukjes spijkergoed. 

Heb je zelf een idee? Ik kijk samen met jou of ik dat voor je kan uitvoeren.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Zuid-Linschoterzandweg 48, 3425 EM, Snelrewaard

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Atelier Life Story voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Zuid-Linschoterzandweg 48, 3425 EM, Snelrewaard
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje