0
Terug naar overzicht

Qraphy

Klanten
beoordeling
0,0

Hoe definitief de dood ook is, herinneringen blijven altijd bestaan. Met ‘Herinnering aan jou’ zijn deze altijd dichtbij.

'Herinnering aan Jou' is onderdeel van 'Qraphy'. Qraphy is gespecialiseerd in het koppelen van foto’s, video’s en geluidsfragmenten aan fysieke producten d.m.v. een QR-Code. ‘Herinnering aan jou’ maakt gebruik van deze technologie en is speciaal gericht op herdenken. Scan de QR-Code op een hanger, rouwkaart of grafsteen, en zie direct de video’s en foto van de overledene op een herdenkingspagina.

QR-Code en NFC

Herinnering aan jou biedt verschillende bijzondere features. Zo zijn alle QR-Codes en NFC dynamisch. Dit wil zeggen dat je op de website van ‘Herinnering aan jou’ kosteloos kunt wijzigen wat je te zien krijgt als je de QR-Code scant.

Ging de QR-Code eerst naar een video en wil je op een ander moment dat de stem van de overledene te horen is als je de QR-Code scant? Geen probleem, dit pas je zelf heel eenvoudig aan in je QR-Beheer op herinneringaanjou.nl.

Herinnering aan Jou

Wij bieden ook een platform om je herinneringen te delen in speciale (familie)groepen en andere herinneringen te bekijken, lezen en beluisteren.

Daarnaast is er de mogelijkheid om een condoleanceregister bij te houden, overlijdensberichten te maken en te delen en daar op een eenvoudige manier de livestream van de begrafenis aan te koppelen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Impuls 34, 1446 WX, Purmerend

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Qraphy voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Impuls 34, 1446 WX, Purmerend
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje