0
Terug naar overzicht

Mijn Boom

Klanten
beoordeling
0,0

Het overlijden van een dierbare is altijd een ingrijpende gebeurtenis. Vaak is er behoefte om de overledene een respectvolle en bij voorkeur tastbare laatste rustplaats te geven zoals een (urnen)graf, sierurn thuis of columbarium. Verstrooien op een dierbare plek is ook mogelijk.

Er bestaat nog een mogelijkheid. De as die, na crematie, overblijft bevat natuurlijke stoffen die kunnen dienen als voedingsbodem voor een veelheid van bomen en heesters. Mijn boom verbindt beide elementen tot een levende en tastbare herinnering. Een boom of heester als blijvend monument voor uw dierbare. Al naar gelang de voorkeur kan deze worden geplaatst op de begraafplaats, een park, de eigen tuin of zelfs natuurgebied (in overleg met de beheerder), met voor kleine bomen en heesters ook de mogelijkheid van een balkon of dakterras.

Een boom die vele tientallen jaren garant staat voor een onbetaalbaar gevoel van verbondenheid met uw dierbare. Een boom die ieder jaar groeit en zich per seizoen in een wisselende gedaante manifesteert; en in de lente, bij het ontluiken van de knoppen, symbool staat voor nieuw leven. Een levend monument.

In overleg met u wordt er een keuze gemaakt voor de locatie en de boomsoort. Na de samenvoeging blijft de boom één groeiseizoen op de plantage zodat hij alle voedingsstoffen kan opnemen uit de as. Hier wordt hij verzorgt tot het moment van uitplanten op de bestemming naar keuze.

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Nieuwveens Jaagpad 45a, 2441 EK, Nieuwveen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Mijn Boom voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Nieuwveens Jaagpad 45a, 2441 EK, Nieuwveen
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje