Terug naar overzicht

Prodiz Memoria

Klanten
beoordeling
0,0

Afscheid nemen is al moeilijk genoeg, daarom is het belangrijk om eenvoudig een mooie presentatie te kunnen maken voor de uitvaartdienst. Door gebruik te maken van Prodiz Memoria bent u stap voor stap bezig met het rouwproces. Iedere foto/video/muziekstuk is namelijk een herinnering. Behalve woorden en bloemen, maken muziek en beelden een afscheidsdienst persoonlijk. Ze bieden troost en verwoorden de dingen die onmogelijk met woorden te zeggen zijn.

Bijzonder en persoonlijk

Dankzij de hedendaagse techniek is het mogelijk om vanaf de smartphone eenvoudig foto’s en video’s te uploaden. Hierdoor wordt het inscannen van foto’s overbodig. Het beeldmateriaal verschijnt automatisch in de media bibliotheek van Prodiz Memoria en kan vervolgens meteen bewerkt en verwerkt worden in de presentatie.

Dit maakt het een bijzondere en persoonlijke manier om een eerbetoon te maken aan het leven van de overledene. Natuurlijk heeft u de regie, en bepaalt u welke bijzondere momenten u deelt, welke muziek u toevoegt etc. U weet namelijk als geen ander wat voor u en uw dierbare belangrijke momenten zijn geweest. Daarnaast kan het maken van een presentatie voor de uitvaartdienst veel tijd in beslag nemen. Zoals bijvoorbeeld het synchroniseren van het aantal foto’s bij een muziekstuk. In Prodiz Memoria wordt dit automatisch voor u gedaan.

Geen technische kennis nodig

Met Prodiz Memoria kunt u zonder zorgen en technische kennis eenvoudig een persoonlijk eerbetoon maken. Het eindresultaat kan vervolgens geëxporteerd worden als MP4 bestand, die vervolgens toepasbaar is in PowerPoint of andere output vormen.
De gemaakte presentatie kan eenvoudig op een USB-stick worden gezet, digitaal verzonden worden of als herinnering geplaatst worden op de Memoria Videokaart. Daarnaast kan een uitvaartondernemer of crematoria ook gebruik maken van de Prodiz bedieningsmodule, waarmee de presentatie bedient kan worden middels een tablet of smartphone.

De Memoria Videokaart

Wellicht wilt u de gemaakte videopresentatie na de uitvaart graag bewaren als aandenken. Dit kan natuurlijk op een simpele USB-stick, maar die kunt u al snel verliezen. De Memoria Videokaart is een kaart met een LCD scherm die eenvoudig te bedienen is. Het enige wat men hoeft te doen, is de kaart te openen en de video begint automatisch te spelen. De video stopt vanzelf wanneer de kaart wordt gesloten.


Met de Memoria Videokaart heeft u een unieke en tastbare herinnering voor altijd.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

De Hulst 17, 5807 EW, Venray

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Prodiz Memoria voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

De Hulst 17, 5807 EW, Venray
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje