Terug naar overzicht

Sterrenliefs

Klanten
beoordeling
0,0

Sterrenliefs is een webshop met troostgeschenken en lichtpuntjes voor ouders, maar ook voor naasten van een Sterrenkindje.

In 2020 is Sterrenliefs ontstaan na het overlijden van mijn eigen zoon Bo. Het begon allemaal met: ‘Het vriendenboekje van een sterrenkindje’.

Wat als je kindje stil geboren is? Of kort na de geboorte is overleden? Dan blijft een kraamboek ver achter in de kast liggen. Omdat sterrenkindjes ertoe doen en ze het waard zijn om over te praten en te schrijven heb ik Het vriendenboekje van een sterrenkindje ontworpen. Het is een invulboek voor ouders en naasten van een sterrenkindje. Ouders kunnen hun verhaal erin kwijt. Er is ruimte om te vertellen over de zwangerschap, de bevalling, maar ook over het afscheid. Foto's en herinneringen kunnen erin gedeeld worden en dan kan het boekje op reis gaan. Hoe was het voor familie en vrienden? Hoe hebben zij het ervaren? Alle herinneringen warm bij elkaar gehouden in een waardevol boek.

Inmiddels is Sterrenliefs uitgegroeid tot een webshop met allerlei artikelen die te maken hebben met rouw en verlies.

Met onder andere kaarten, herdenkingslichtjes, artikelen voor bijzondere dagen en nog veel meer. Voor jezelf of om iemand anders een hart onder de riem te steken.

Iedere bestelling wordt met heel veel liefde en persoonlijke aandacht, verpakt en verstuurd.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Westerdiep 75, 9521 KL, Nieuw Buinen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Sterrenliefs voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Westerdiep 75, 9521 KL, Nieuw Buinen
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje