Terug naar overzicht

Sterrenkindje

Klanten
beoordeling
0,0

Opeens staat de wereld stil. Jullie baby is overleden of jullie baby is ernstig ziek en gaat overlijden.
Verdriet in plaats van vreugde, een levenloos lijfje van de baby in plaats van een baby die ademt. Naast al het verdriet en verwarring is er ook de onvoorwaardelijke liefde voor de baby en de trots.

Sterrenkindje helpt ouders door het leveren van een mooie draagmand als laatste bedje. We kunnen
samen de stoffen uitzoeken voor de draagmand, het beddengoed en de herinneringssterren. Ik ben ook rouw- en verliesbegeleider en voel dat het ouders goed doet om de overleden baby een liefdevolle plek te geven. Het mandje en de gesprekken rond het maken helpen de ouders in deze verwarrende periode.

Elke draagmand van Sterrenkindje is uniek en handgemaakt. De draagmand kan gebruikt worden voor het vervoer naar huis, het opbaren en de uitvaart. De draagmand is verkrijgbaar met en zonder deksel, in drie formaten en in verschillende stijlen. Alle draagmanden worden geleverd met een matrasje, dekentje, herinneringsster, mutsje, kleine ster aan de zijkant van de draagmand en twee omslagdoeken. Ook is het mogelijk om een wikkeldoek en premature kleding te bestellen.

Sinds kort biedt Sterrenkindje een draagbox aan voor de allerkleinsten, baby’s die overlijden voor de 20 e week van de zwangerschap. Deze draagbox is verkrijgbaar in de verschillende stijlen en gevuld met een afsluitbaar bakje voor de watermethode, een matrasje, wikkeldoek, dekentje, herinneringsster, mutsje en een paar kleine slofjes. De draagbox is geschikt voor het vervoer naar huis, het thuis opbaren met de watermethode en voor de uitvaart.

Sterrenkindje is een trotse partner van RememberMe.nl

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Zonnelaan 166,, 3712 XH, Huis ter Heide

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Sterrenkindje voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Zonnelaan 166,, 3712 XH, Huis ter Heide
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje