0
Terug naar overzicht

Sterrenkindje

Klanten
beoordeling
0,0

De website van Sterrenkindje®, een site die je niet zomaar bezoekt… Je verwelkomt een kind in je leven en nu moet je afscheid nemen. Dat is vreselijk…, ik wens je toe dat het afscheid liefdevol is.

Je wilt nog steeds het allermooiste en liefste als jouw baby (onverwacht) overlijdt. Ik ben Janine van Veen, ook rouw- en verliesbegeleider en ik weet wat het is als je kind overlijdt. Mijn Jonas overleed in de 37e week van de zwangerschap. Ik wil als gids – vanuit Sterrenkindje – een veilige basis zijn om te verbinden tussen ouderschap en rouw. Je kunt, in overleg met mij, keuzes maken voor unieke en handgemaakte baby-uitvaartproducten. 

In de webshop van Sterrenkindje® vind je alles wat je nodig hebt om je overleden kindje (tot ± 18 maanden) te verzorgen, te kleden, op te baren thuis (o.a. wateropbaring) en tijdens de uitvaart. Alle producten worden in eigen atelier, binnen 48 uur, met aandacht voor detail gemaakt.

Ook bespreken we het verlies en de rouw. Jullie kind is welkom, mooi, puur, geliefd, stoer en vaak zo teer… Ik lever mijn producten voor de uitvaart in deze stijlen. 

Op de website kan je meer lezen over de mogelijke materialen van de draagmanden en de verschillende stijlen die je kunt kiezen. Ook lees je dan over alle extra’s. Bel me gerust als je vragen of specifieke wensen hebt.

Sterrenkindje is een trotse partner van RememberMe, samen inspireren wij elkaar tot mooie liefdevolle eigentijdse manieren om afscheid te nemen van jouw baby. 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Havenstraat 21, 3861 VS, Nijkerk

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Sterrenkindje voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Havenstraat 21, 3861 VS, Nijkerk
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje