0
Terug naar overzicht

Buitenplaats Kameryck

Klanten
beoordeling
0,0

Herdenken, afscheid nemen en samen komen op een bijzondere locatie midden in de natuur. Wanneer u dit zoekt bij het verliezen van een dierbare, dan kan dit bij Buitenplaats Kameryck. Een unieke plek waar natuur en gastvrijheid samenkomen. Waar het moment van samenkomen volledig in het teken mag staan van de dierbare die u is ontvallen en waar wij u op het gebied van organisatie volledig kunnen ontzorgen.

Buitenplaats Kameryck heeft een omvang van ruim 15 hectare en kan daarom diverse aantallen gasten huisvesten. Tot wel 400 personen. Door flexibiliteit in wanden van de zalen, de paviljoens en de mogelijkheid tot het (deels) overkappen van de grote terrassen bij goed weer, kunnen eventueel delen van uw bijeenkomst buiten plaatsvinden. Verspreid over onze ruime locatie staan drie sfeervolle paviljoens met uitzicht over de polders van het Groene Hart. Deze paviljoens bieden privacy en zijn geschikt voor bijeenkomsten tot 40 personen, maar zijn voor meer personen geschikt, wanneer u de buitenruimte om de paviljoens zou willen gebruiken bij mooi weer.

Tijdens het plannen en organiseren van uw bijzonder samenzijn is er intensief contact tussen u en Kameryck. Er is één persoon verantwoordelijk voor het contact met u. Tijdens dit proces staan wij in nauw contact me de uitvaartondernemer. Al het personeel van Buitenplaats Kameryck is eigen personeel. Zij worden intern opgeleid en groeien binnen de organisatie in hun rol als vakbekwaam gastheer of gastvrouw. Dit zorgt ervoor dat de service van een constant hoog niveau is, op de manier zoals wij dat graag zien.

Buitenplaats Kameryck verzorgt zelf de catering tijdens uw bijeenkomst. Samen met u stellen we de catering voor de bijeenkomst samen passend bij het moment en uw gezelschap.

Met een centrale ligging tussen Utrecht en Amsterdam heeft Kameryck een uitstekende bereikbaarheid: A12/ Woerden, A2/Breukelen op nog geen 10 minuten rijden. Kameryck beschikt over ruim 350 eigen gratis parkeerplaatsen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Oortjespad 3, 3471 HD, Kamerik

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Buitenplaats Kameryck voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Oortjespad 3, 3471 HD, Kamerik
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje