0
Terug naar overzicht

Leefgoed de Olifant

Klanten
beoordeling
0,0

Harmonieus Afscheid te midden van de Natuur bij Leefgoed de Olifant

Gelegen op een steenworp afstand van Rotterdam, verschuilt zich het serene Leefgoed de Olifant. Aan de rustige oevers van de IJssel, grenzend aan het weelderige natuurpark Hitland, bieden we een unieke setting voor het koesteren van herinneringen en het delen van momenten van samenzijn tijdens de condoleance na het afscheid van een dierbare.

Onze twee exclusieve ruimtes zijn zorgvuldig ontworpen voor jouw persoonlijke behoeften tijdens deze moeilijke tijd.

- De Kas: Een indrukwekkende glazen ruimte, waar de natuur binnenstroomt en capaciteit biedt voor maximaal 100 personen. Omringd door het groene weidelandschap en het rustige ruisen van de bomen, vormt het een schilderachtige achtergrond voor het herdenken van geliefden.
  
- De Koningin: Een knusse, intieme ruimte met capaciteit voor ongeveer 60 personen, die tevens dienstdoet als restaurant. Met zicht op ons terras en het groene loof van Hitlandpark, biedt het een beschutte plek voor meer intieme bijeenkomsten.
 
Beide ruimtes zijn uitgerust met moderne geluids- en videoapparatuur en kunnen volledig naar wens worden ingericht. En met ruime parkeergelegenheid voor 80 tot 100 auto's, kunnen je gasten comfortabel en stressvrij arriveren.
  
Ons eigen culinaire team staat klaar om aan elke wens te voldoen, of het nu gaat om subtiele versnaperingen of een uitgebreid diner. 
 
Kom en ervaar de rust en vrede bij Leefgoed de Olifant, waar herinneringen tot leven komen en momenten van samenzijn worden gekoesterd.

Voor meer informatie kijk op www.leefgoed.nl of bel met Mirjam of Hans 0180 – 32 34 14.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Groenendijk 325, 2911 BB, Nieuwerkerk a/d IJssel

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Leefgoed de Olifant voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Groenendijk 325, 2911 BB, Nieuwerkerk a/d IJssel
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje