0
Terug naar overzicht

Vidaa

Klanten
beoordeling
0,0
Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Een gedenkwaardige condoleance kan troost bieden in deze moeilijke tijd. Vidaa biedt een prachtige en serene condoleance locatie vlakbij Rotterdam, midden in de natuur. Onze locaties zijn de perfecte plek om samen met familie en vrienden een passend afscheid te organiseren. 
 
Bij Vidaa vind je twee unieke en natuurrijke locaties voor een condoleance nabij Rotterdam. Vidaa Landgoed is een locatie met een eigen eiland, omringd door prachtige natuur en waterpartijen. Vidaa Lago ligt langs de rivier de Rotte en biedt een sereen uitzicht op het water. Beide locaties zorgen voor een rustgevende en intieme sfeer, waar in alle rust afscheid genomen kan worden van jouw dierbare.
 
Om de condoleance nog persoonlijker te maken, biedt Vidaa diverse extra mogelijkheden. Denk aan het vertonen van een diaserie of het afspelen van favoriete muziek. Ook kunnen wij zorgen voor uitgebreide catering en persoonlijke menu’s. Als blijvende herinnering aan jouw dierbare zou een gegraveerd wijnglas of sleutelhanger toegevoegd kunnen worden.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hoeksekade 162, 2661 JL, Bergschenhoek

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Vidaa voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Hoeksekade 162, 2661 JL, Bergschenhoek
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje