Terug naar overzicht

Buitenplaats Vlaardingen

Klanten
beoordeling
0,0

Buitenplaats Vlaardingen

Op zoek naar een bijzondere uitvaartlocatie voor een eervol afscheid? Ontdek deze prachtige locatie midden in het groen. Een unieke plek voor een mooie afscheidsbijeenkomst.

Midden in het groen

Buitenplaats Vlaardingen ligt midden in het natuurgebied van Midden-Delfland. Ontdek deze unieke plek waar je volledig tot rust kunt komen. Omringd door het polderlandschap van grazende koeien, rietgedekte boerderijen, overvliegende grutto’s en gemoedelijke boeren. Dichtbij de stad en toch midden in het groen. Een unieke en sfeervolle herenboerderij waar onder andere een afscheidsbijeenkomst, uitvaartdienst of condoleance gehouden kan worden.

Eervol afscheid

Het overlijden van een dierbare is één van de lastigste dingen in het leven. Een afscheid welke aansluit bij het leven dat geweest is maakt het eervol en persoonlijk. Steeds vaker kiezen nabestaanden voor een meer persoonlijke dienst op een unieke uitvaartlocatie.

Buitenplaats Vlaardingen is zo’n unieke uitvaartlocatie, een fijne plek voor een eervol afscheid. Deze prachtige locatie ligt midden in het groen en biedt verschillende faciliteiten voor condoleances en uitvaarten.

Rust & Privacy

Rust en privacy is natuurlijk enorm belangrijk bij een afscheidsbijeenkomst. Buitenplaats Vlaardingen is ruim opgezet en biedt diverse binnen- en buitenlocaties aan. We houden bij een afscheid altijd extra rekening met de privacy van u en uw gasten zodat u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Zuidbuurt 85, 3132 KA, Vlaardingen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Buitenplaats Vlaardingen voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Zuidbuurt 85, 3132 KA, Vlaardingen
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje