0
Terug naar overzicht

Dekker Zoetermeer

Klanten
beoordeling
0,0

In stijl bijeenkomen

Dekker Zoetermeer is gelegen in een prachtige groenstrook van Zoetermeer, tussen Rotterdam en Den Haag. Door de ligging bij de A12 en N470 zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor u en uw gasten. We hebben een parkeerterrein met ruim 550 parkeerplaatsen waar u kosteloos gebruik van kunt maken. Dekker Zoetermeer is een warme, unieke, stijlvolle en sfeervolle locatie voor de afscheidsdienst en/of condoleance van dierbaren. Onze arrangementen bieden u een goed georganiseerde condoleance wat veel zorgen kan wegnemen.

Diversiteit

Voor uw bijeenkomst zijn wij vanwege onze diversiteit de ideale locatie. We hebben negen multifunctionele zalen die onlangs helemaal zijn gerenoveerd. De zalen zijn geschikt voor kleine tot grote gezelschappen. Al onze zalen zijn voorzien van natuurlijk daglicht, welke verduisterd kunnen worden, airconditioning, Wi-Fi en audiovisuele apparatuur. De capaciteit van de zalen ligt tussen de 2 
en 500 personen.

Uitstekende catering en muziek

Daarnaast beschikken wij over een à la carte restaurant l’Elephant met een exclusieve sfeer en restaurant Sweet Lake Italy met capaciteit voor grote gezelschappen, beide met terrassen aan het water. Wij denken graag met u mee hoe wij een persoonlijk afscheid kunnen verzorgen. Uitstekende catering en muziek horen daar uiteraard ook bij en kan volledig naar wens aangevraagd worden.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen per mail.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Scheglaan 12, 2718 KZ, Zoetermeer

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Dekker Zoetermeer voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Scheglaan 12, 2718 KZ, Zoetermeer
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje