Terug naar overzicht

Gasterij Wiemel

Klanten
beoordeling
0,0

In deze sfeervolle en landelijk ingerichte Saksische boerderij in Gasselte (Drenthe) komt de gastvrijheid u reeds bij de deur tegemoet. De familie Wubben en hun gemotiveerde medewerkers verwennen u met grote zorg en aanstekelijk enthousiasme. De locatie beschikt over 2 openhaarden, 3 terrassen in een schitterende tuin en er is ruime (gratis) parkeermogelijkheid.

Naast het vieren van hoogtepunten van onze gasten willen wij ook tijdens verdrietige momenten voor u klaarstaan. Wilt u een groot gezelschap ontvangen voor de condoleance dan kunt u kiezen voor de gehele locatie. Wilt u in intiemere kring gasten ontvangen dan hebben wij daar ook een geschikte zaal voor. Ook beschikken wij over een kleine intieme kamer waar iedereen persoonlijk afscheid kan nemen van de overledene.

Ons keukenteam werkt uitsluitend met dagverse producten. De catering vullen wij naar uw wens in, dit kan een koffietafel, high tea zijn tot luxe hapjes. Tevens kan de familie na de uitvaart bij ons terecht voor een intiem diner of buffet om de dag op een mooie manier af te sluiten.

Graag nemen wij de tijd om u geheel vrijblijvend, , onder het genot van een kopje koffie, van allerlei informatie te voorzien!

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Gieterweg 2, 9462 TD, Gasselte

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Gasterij Wiemel voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Gieterweg 2, 9462 TD, Gasselte
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje