0
Terug naar overzicht

Kuyl's Fundatie

Klanten
beoordeling
0,0

Op het moment dat u afscheid moet nemen van een dierbare, breekt er een intense periode aan, waarin er veel geregeld dient te worden. Het kiezen van een juiste locatie is een van de belangrijkste keuzes.

Het Regentenhuis van Kuyl’s Fundatie is één van Rotterdams mooiste locaties. Gelegen op landgoed Vredenoord in Kralingen wordt uw adem benomen door deze prachtige plek. Een oase van rust en groen binnen de dynamische wereldstad Rotterdam. Exclusiviteit, sfeer en stijl worden omarmd door de rijke geschiedenis van Kuyl’s Fundatie. De Kuyl’s Fundatie is uiterst geschikt voor het verzorgen van een condoleance, uitvaart of afscheid.

Deze bijzondere locatie met voelbare geschiedenis is perfect geschikt voor een afscheidsceremonie en een condoleance in intiem of uitgebreid gezelschap. Het statige pand is exclusief in te zetten voor de ceremonie en de condoleance. Naar wens is dit mogelijk met uw overleden dierbare aanwezig op locatie.  

Kuyl’s Fundatie is geschikt voor een afscheidsceremonie tot 50 gasten en een condoleance tot 100 gasten bij gebruik van de gehele ruimte. Het bijzondere verhaal en de klassieke uitstraling van het pand, maakt deze locatie een unieke plek om afscheid te nemen en herinneringen op te halen. 

De culinaire invulling van uw samenzijn, wordt naar wens samengesteld. Hierbij kunt u denken aan een afscheidsreceptie of -diner met passende hapjes en gerechten. Uiteraard kan een uitgebreide lunch of een smakelijk Dudok taartenbuffet ook onderdeel zijn van uw programma. Naar wens kan het samenzijn een formele of juist informele sfeer (kunnen) ademen.

In samenspraak met de familie en/of de uitvaartverzorger is het mogelijk om uw overleden dierbare in de kist op locatie te laten arriveren.

Naast een passende locatie, zorgt ons team met jarenlange ervaring samen met de uitvaartondernemer voor een zorgeloos samenzijn.

Foto's: FOR LOVE WE LIVE

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

's-Gravenweg 71, 3062 ZC, Rotterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Kuyl's Fundatie voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

's-Gravenweg 71, 3062 ZC, Rotterdam
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje