Terug naar overzicht

Locatie STUDIO 19c

Klanten
beoordeling
0,0

Een warm en gastvrij welkom!

Locatie STUDIO 19c is de meest intieme afscheidslocatie in Midden Nederland.

De herinnering blijft...

Het kan zomaar ineens gebeurd zijn... en dan?

Een bijzondere locatie voor een bijzonder afscheid
Locatie STUDIO 19c biedt u een warm alternatief om op een persoonlijke en intieme manier afscheid te nemen van uw dierbare. In een sfeervolle en rustgevende ambiance, midden tussen de fruitbomen kunt u met elkaar zijn in ongedwongen sferen. Wij werken samen met verschillende uitvaartverzorgers om het afscheid op de juiste manier te verzorgen.

Als een speciaal moment een waardevolle herinnering verdient
Wij bieden u verschillende binnen- en buitenmogelijkheden om elkaar te ontmoeten en waardevolle herinneringen te delen. Op uw gewenste tijden kunt u de familie en nabestaanden ontvangen en op uw manier afscheid nemen. Tijd speelt geen rol, deze prachtige ambiance is exclusief te reserveren, zodat u alle ruimte heeft om het afscheid geheel naar eigen wens en behoefte in te vullen. Er is immers maar één kans om dit goed te doen...

Voor een persoonlijk en onvergetelijk afscheid
Wij denken graag met u mee om de laatste groet zo persoonlijk en onvergetelijk mogelijk te maken. Denk aan het delen van foto's, filmpjes, tekeningen, gedichten en overige waardevolle herinneringen. Maak hierbij de keuzes die bij u en de overledene passen. Kies uw smaak; wij verzorgen heerlijke en culinaire catering naar uw wensen. Kies uw klank; wij draaien achtergrondmuziek naar uw voorkeur en denk hierbij ook aan de mogelijkheid voor live muziek. Kies uw kleur, geur en stijl; wij verzorgen prachtige bloemdecoraties en rouwstukken.

Van harte welkom voor een bezichtiging en vrijblijvende kennismaking
Graag vernemen wij uw persoonlijke wensen, want wij ondersteunen en ontzorgen u graag met een warm hart. Neem vrijblijvend contact op en informeer naar onze mogelijkheden voor een besloten afscheid, condoleance of plechtigheid. Kleinschalig en intiem, voel u welkom en beleef het verschil.

Marlies van Wijngaarden | Funeralplanner | 06 - 106 74 162
Afscheid nemen kan NU gelukkig ook anders. Op welke wijze zou U herinnerd willen worden? Marlies neemt u graag mee in een persoonlijk uitvaartplan voor een warm, waardevol en onvergetelijk afscheid. Ontzorg uw nabestaanden en bepaal zelf de manier waarop er van u afscheid kan worden genomen. Neem gerust contact met Marlies op voor meer informatie.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Pothuizerweg 19C, 3998 NB, Schalkwijk

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Locatie STUDIO 19c voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Pothuizerweg 19C, 3998 NB, Schalkwijk
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje