0
Terug naar overzicht

Orangerie Elswout

Klanten
beoordeling
0,0

De Orangerie op landgoed Elswout is een bijzondere plek om afscheid te nemen van uw dierbare. De locatie is centraal gelegen in de Randstad. Het gebouw is goed te bereiken vanuit Haarlem, Heemstede, Amsterdam en het strand van Bloemendaal en Zandvoort. Vroeger was het al een geliefd toevluchtsoord van Amsterdamse kooplieden. Nu nog vind je er een oase van rust dankzij de unieke ligging op het landgoed Elswout. De Orangerie biedt u de volledige privacy die het gebouw te bieden heeft. De zalen ademen een zee van natuurlijk licht uit en vormen zo een plek waar u zich in elk jaargetijde 'buiten' zult voelen.

Onze locatie biedt:

  • Een unieke omgeving midden in de natuur
  • Twee zalen met een totale capaciteit tot 500 personen
  • Een buitenterras
  • Exclusiviteit
  • Persoonlijk overleg vooraf
  • Uitgebreide mogelijkheden van catering door onze eigen keuken

De mogelijkheden

Wij beschikken over twee ruime zalen en een zonnig bordes. Een condoleance bijeenkomst in de Orangerie Elswout is op basis van exclusief gebruik van de locatie, waarbij u privacy geniet bij één of beide zalen en de terrassen ervoor. De ene zaal kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor de afscheidsdienst en de andere zaal voor een aansluitende borrel of lunch. De verzorging van de bijeenkomst kunnen wij op maat samenstellen of u maakt gebruik van een van onze arrangementen. Wij staan garant voor een kwalitatief goede verzorging. U bent altijd welkom om de mogelijkheden te bespreken.

Culinaire omlijsting

Het keukenteam bereidt vanuit de locatie de culinaire omlijsting van uw bijeenkomst. De invulling kan op vele manieren verzorgd worden, variërend van gebakjes bij de koffie tot een volledig diner na afloop. Ook bieden wij uitgebreide mogelijkheden voor de verzorging van een borrel, koffietafel of lunch.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Elswoutslaan 22, 2051 AE, Overveen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Orangerie Elswout voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Elswoutslaan 22, 2051 AE, Overveen
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje