Terug naar overzicht

Zanger Dwayne Lace

Klanten
beoordeling
0,0

Afscheid nemen is een van de moeilijkste en meest ingrijpende gebeurtenissen in ons leven. Geef uw afscheidsdienst een extra dimensie door middel van live muziek.

Wie is Dwayne Lace?

Dwayne Lace is een professioneel singer/songwriter die leeft voor muziek. De 39-jarige Rotterdammer komt uit een muzikale familie en vanaf zijn tienerjaren begon het zingen bij hem te kriebelen. Dwayne Lace heeft een Soul/R&B/Gospel achtergrond. 

Zo heeft hij 3 jaar in een Gospelkoor gezongen, waarmee hij heeft opgetreden bij tv programma’s als o.a. Korenslag, Koffietijd, The Passion en Radio 538 on Tour. Ook heeft Dwayne Lace enige tijd in een acapella groep gezeten. Als backingvocalist (en in koorverband) heeft Dwayne het podium mogen delen met artiesten als o.a. Anouk, Guus Meeuwis en Lee Towers. Als solist heeft Dwayne dit jaar meegedaan aan The Voice Of Holland, waarbij zijn blind audition prominent in beeld is gebracht.

Vroeger durfde Dwayne niet te zingen tijdens een afscheid, maar na het overlijden van zijn oma in 2008 ontkwam hij niet aan zijn eerste keer. Vervolgens heeft hij dit meerdere malen met 2 en soms 3 andere vocalisten gedaan, tijdens vele diensten en steeds vaker merkte Dwayne wat voor dankbare taak het is om te zingen tijdens een afscheidsdienst. Opmerkingen als o.a. ‘’bedankt voor het verzachten van onze pijn’’ en ‘’dit is precies wat hij/zij heeft gewild’’ hebben Dwayne enorm ontroerd. Om deze reden is hij het zingen tijdens een afscheid professioneel gaan aanbieden.

Wat kan Dwayne Lace voor u betekenen?

Heeft u een speciaal verzoek dat van betekenis is?  

Dwayne Lace kan dit:

  • met tape begeleiding (instrumental) voor u zingen tijdens de afscheidsdienst
  • samen met 1, 2 of meer vocalisten (of een koor), met tape begeleiding (instrumental) voor u zingen tijdens de afscheidsdienst
  • onder begeleiding van een toetsenist en/of guitarist voor u zingen tijdens de afscheidsdienst
  • samen met 1, 2 of meer vocalisten (of een koor), onder begeleiding van een toetsenist en/of guitarist voor u zingen tijdens de afscheidsdienst
  • Daarnaast kan Dwayne Lace voor u een gepersonaliseerd lied maken. Hieronder leest u wat dit inhoudt.

Een gepersonaliseerd lied ter nagedachtenis:

Wie was de persoon? Wat kenmerkte deze persoon voor u? Wat betekende deze persoon voor zijn/haar omgeving? Welke herinneringen heeft u aan deze persoon? Hoe stond deze persoon in het leven? Hoe zult u deze persoon blijven herinneren?

De informatie uit o.a. deze vragen kunnen verwerkt worden in een persoonlijk lied.

Dwayne Lace biedt u de mogelijkheid tot de creatie! Hierbij neemt Dwayne de informatie op, waarna hij deze meeneemt om tot de tekst van het lied op maat te komen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rotterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Zanger Dwayne Lace voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rotterdam
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje