0
Terug naar overzicht

Zangeres Lizzy Ossevoort

Klanten
beoordeling
0,0

Tijdens een afscheid is muziek een onmisbare factor. Door middel van het uitvoeren van livemuziek met begripvolle en waanzinnige muzikanten, krijgt een afscheid een extra dimensie. 

Muzikale projecten

Lizzy Ossevoort is een professioneel zangeres, pianist en componist. Ze heeft veel muzikale projecten mogen doen o.a. The Voice of Holland, het Nederlands Jazz Vocalisten Concours, Prinses Christina Concours en ze behaalde de eerste prijs van het Jazz Conservatorium Talent Award. Ook heeft Lizzy samenwerkingen gedaan met het Metropool Orkest, Bert van den Brink, John Clayton, Jean Baylor, Stefon Harris en vele anderen. 

In mei 2020 is ze afgestudeerd voor Master Jazz Voice aan The Manhattan School of Music in New York. In december 2019, heeft Lizzy haar eerste debuut single uitgebracht genaamd, 'What Christmas Really Means'. Met als gevolg, dat ze in het Apollo Theater heeft mogen staan in New York.

Ze heeft vrijdag 30 oktober 2020 haar nieuwste single uitgebracht: 'Little Things in Life'. Lizzy werkt veel aan haar nieuwe songs en ze verwacht komend jaar een plaat uit te brengen. 

Een beetje magisch

Heel bijzonder is het om muzikaal iets te kunnen toevoegen aan een uitvaart. Livemuziek maakt een afscheid toch een beetje magisch. Door de lievelingsliedjes van de overledene of nabestaanden live ten gehore te brengen ontstaat er een bijzonder persoonlijke en intieme sfeer.

Verbondenheid

Maar door middel van een persoonlijk verhaal kan er ook een lied worden geschreven voor de overledene of nabestaanden. Iets unieks wat bij mijn hart ligt, maar wat een uitvaart ook bijzonder, persoonlijk en uniek kan maken. Een muziekstuk wat altijd bij je blijft en waar er telkens maar één van is. Een stukje verbondenheid.

Alles is bespreekbaar

Met elkaar en/of de uitvaartondernemer bespreken we de wensen van de overledene en de familie. We praten over het repertoire, bestaande stukken of een persoonlijk lied op maat gemaakt. Tevens hebben we het over de muzikale begeleiding, alles is hierin mogelijk, ik kan mezelf begeleiden op de piano, maar kan tevens fantastische muzikanten meenemen als begeleiding.

Ik studeer met liefde speciale verzoeknummers in. Van jazz tot soul, gospel, pop, Nederlandstalig, wereldmuziek en elke andere vorm van lichte muziek. Alles is bespreekbaar en ik denk heel graag mee over de muzikale invulling van een afscheid. 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Nieuwe Kerkstraat 33, 3134 LR, Vlaardingen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Zangeres Lizzy Ossevoort voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Nieuwe Kerkstraat 33, 3134 LR, Vlaardingen
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje