0
Terug naar overzicht

Fokkema Linssen Notarissen

Klanten
beoordeling
0,0

Uw partner voor juridisch advies & notariële akten

Het Rotterdamse notariskantoor Fokkema Linssen Notarissen staat vooral bekend om het enthousiaste team van specialisten onder leiding van mr. Astrid C.M. Fokkema-Schute en mr. Erik Linssen. Samen hebben zij een grote dosis ervaring en deskundigheid op het gebied van Familierecht, Onroerend Goed en Ondernemingsrecht.

Familierecht
U ben hier op het goede adres als het gaat om familierecht zoals, geregistreerd partnerschap, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontract, testament, levenstestament en afwikkeling van nalatenschappen. Naast het opstellen en passeren van de akten wordt er veel aandacht besteed aan het inhoudelijk advies en juridische begeleiding.
In een levenstestament kunt u bepalen wie er namens u mag handelen en beslissingen mag nemen op zowel financieel- als op medisch gebied, als u daar zelf niet meer toe in staat bent.

Onroerend Goed
Eveneens zijn wij gespecialiseerd in onroerend goed, zaken zoals het aan- en verkopen van uw woning, het vestigen van een hypotheek en alles wat daarbij komt kijken. Wij geven helder advies en een duidelijke uitleg over de juridische termen die gebruikt worden in het notariaat.

Ondernemingsrecht
Ook dragen wij zorg voor de oprichting en statutenwijziging van BV's, NV's, stichtingen, verenigingen, de bijbehorende overdrachten en uitgifte van aandelen én fusies en splitsingen van BV's, NV's, verenigingen en stichtingen. Dit alles op basis van een deskundig advies met een bijbehorende transparante offerte.

Het kantoor
Het kantoor is gevestigd aan de Heemraadssingel 131 te Rotterdam. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 08.45 en 17.00 uur. Op verzoek is het mogelijk om een afspraak te maken buiten kantooruren. Het kantoor is goed bereikbaar met openbaar vervoer of auto. U kunt voor de deur parkeren op het eigen terrein.  Van onze website kunt u diverse brochures downloaden, bijvoorbeeld over een erfenis, een executeur, verschillende vormen van samenleven, testamenten en levenstestamenten of het kopen en verkopen van een huis.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Heemraadssingel 131, 3022 CD, Rotterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Fokkema Linssen Notarissen voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Heemraadssingel 131, 3022 CD, Rotterdam
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje