0
Terug naar overzicht

Jan den Otter Transport

Klanten
beoordeling
0,0

Jan den Otter Transport

Is uw dierbare overleden en heeft u hulp nodig bij het leegruimen van de woning? Schakel dan het team van Jan den Otter Transport in. 

Jan den Otter Transport is een kleinschalig transportbedrijf, gespecialiseerd in het waardig en volledig ontruimen van woningen van nabestaanden. Ons werk houdt niet op met het sorteren van de inboedel maar ook praktische zaken nemen wij u uit handen. Denk hierbij aan het opnemen van de meterstanden, het strippen van de vloeren en het witten van de muren zodat de woning bezemschoon opgeleverd kan worden en u er geen omkijken meer naar heeft. 

Als uw nabestaande waardevolle kunst en/of antiek heeft achtergelaten, kunt u er voor kiezen de stukken -of delen hiervan- te laten veilen. Wij vervoeren de stukken netjes voor u naar het veilinghuis te Rotterdam, waar ze worden gecatalogiseerd en geveild.

Jan den Otter Transport is een transportbedrijf met een lang vertrouwde dienstverlening die draait om persoonlijke aandacht en integriteit. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op of neem een kijkje op onze website!

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Achterdijk 107b, 4761PC, Zevenbergen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Jan den Otter Transport voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Achterdijk 107b, 4761PC, Zevenbergen
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje